Poradí mi prosím někdo, jestli je na spojení kabelů zařezávací spojkou potřeba nějaké speciální nářadí? Možná jsem špatně hledal, ale odpověď jsem nenašel.
Díky.
Zařezávací spojka Vyřešeno
Re: Zařezávací spojka
Ugh... Jakých konkrétně kabelů a jakou konkrétní spojkou?
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
No, lepsi je narazec, ale staci ti i tenoucky rovny sroubovak.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Potřebuju spojit dva UTP kabely s RJ45. Tvrdili mi, že klasická spojka je nespolehlivá a doporučili mi nějakou zařezávací spojku, o jejíž existenci jsem doteď neměl ani ponětí...
Co to chceš dělat za prasárnu? Můžeš propojit ve switchi, modemrouteru, routeru ... Žádné jiné propojování LAN kabelů doma nevedu.
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
X píše:Co to chceš dělat za prasárnu? Můžeš propojit ve switchi, modemrouteru, routeru ... Žádné jiné propojování LAN kabelů doma nevedu.
třeba má doma dva 5 metrové a chce udělat 10 metrový

Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
[b]Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein

[b]Rozcestník mých článků
To nestojí takové prachy, aby nekoupil dalších 10 m. Myslím, že jinak hrozí problémy. Já spíš používám o něco delší, než je potřeba (5 - 10 m) a pak smotám před zařízením, jak říkám, nikdy nevíš kdy budeš chtít šoupnout s určitým zařízením a potom se rezerva hodí, také není jednoduché vyměřit přesně potřebné metry (zatáčky podél zdi, výškové rozdíly atd.).
Klasická UTP spojka je úplně v pohodě na všechny klasické kabely. Zařezávací je trochu spolehlivější do nebezpečnějšího prostředí (není to plasťák který někdo může rozšlápnout, atd.), ale jinak asi nic extra. A myslím, že na ní potřebuješ krimpovací kleště...
Re: Zařezávací spojka Vyřešeno
Tak nakonec jsem kabel kabel prodlužovat nepotřeboval. Díky všem za informace.