Problém s Kasperskym Antivýusom.........

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

mimi
Level 3
Level 3
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Problém s Kasperskym Antivýusom.........

Příspěvekod mimi » 12 srp 2007 17:07

Vždy keď si sťahuje K.A antivýrovú databázu tak mi niečo v PC zachrčí.Neviem či to je procesor alebo Harddisk.Nedá sa to nejako zistiˇ,čo to može sposobovať,a prečo,a ako to prípadne odstrániť??????? Intel(R) Pentium 4CPU 3.06GHz/MIcro Star INTL,CO,LTD.MS-7108 Ver 00A/NVIDIA Ge Force NX 6600/RAM 1535MB. :?

Reklama
karlos
Master Level 8
Master Level 8
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod karlos » 13 srp 2007 06:21

Troufám si od boku vypálit, že procesor to není. Nebude to spíš disketová mechanika, kdy po ní AV může hrábnout, jestli v ní není disketa?
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

paul27
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod paul27 » 13 srp 2007 10:31

Taky mi občas zachrčí počítač, ale podle mě to není závažnej problém, takže to neřeším. Kromě toho chrčení ti to ještě dělá něco? Něco závažnýho?

mimi
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod mimi » 13 srp 2007 18:56

Nie nerobý to okrem toho nič iné.Skor mám strach z toho aby mi to neodpálilo procesor,alebo harddisk.....Pri Avaste to nerobilo,všetko šlo v uplnej tichosti.Ešte som uvažoval aj nad tým,či to nieje reakcia na väčšiu náročnosť na systém zo strany Kasperského,ako má Avast.A preto mám obavu z toho,aby mi niečo v PC neodišlo........ :?

paul27
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod paul27 » 13 srp 2007 19:16

Kdyby jste měl slabý HW, tak by se pc spomaloval. Spomaluje se? Opravdu nevím, čím by to mohlo být. Spadnul vám třeba někdy systém? Hází to nějaké chyby (ovládací panely - nástroje pro správu - správa počítače - prohlížeč událostí - tam se podívejte klidně do všeho)?

mimi
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod mimi » 13 srp 2007 22:12

Absolútne nič iné to nerobý.Viužite CPU kolíše medzi 1-5,systém je stabilný,nič nekolíše.Len ten zvuk pri sťahovaní aktualizácii s mi nejako nezdá.......

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 13 srp 2007 23:51

Procesor určitě nechrčí, jedině že by zasyčel a zakouřil, naposled, kdyby odešlo chlazení ... bylo by to během sekundy.

Joony
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Re: Problém s Kasperskym Antivýusom.........

Příspěvekod Joony » 14 srp 2007 00:45

mimi píše: tak mi niečo v PC zachrčí.

To se mi taky občas stává ale v jinejch situacích. Podle mě je to harddiskem. Nějaká chyba na měm ale nic vážnýho.
To je jen můj osobní názor.

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”