Zdravím všechny,
v první řadě se omlouvám za toto téma protože si myslím že určitě už tu někde něco podobného bude. O co jde. Koupil jsem starší NTB HP 550, nainstalovan Windows Vista, vše fungovalo jak má, až do včerejška kdy jsem koupil novou baterii a vyměnil ji, od té doby my Windows nejde spustit, jen černá obrazovka s hlášením a nabídkou nouzových režimů apod. po zvolení čehokoliv se nic nestane a stále to nejde spustit. začínám být trochu nervozní protože jsem do počítače stáhl veškerá fota svého 3 měsíčního synka a nerad bych o ně třeba přišel. Jsem laik a nechci se pouštět do ničeho čemu nerozumím. můžete mi někdo poradit. Za jakékoliv info děkuju
Problém s Windows Vista
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém s Windows Vista
Pokud by se nepodařilo stávající Visty opravit, tak: Jak vykopírovat data z nefunkčního notebooku
Uživatelé často řeší takový problém, že udělají opravnou reinstalaci systému (nikoli čistou), ta nemaže data uživatele. (reději i tak ale předem zálohovat)
Tu baterii jsi zkoušel odpojit a jet jenom na adaptér. Asi jo. Ale raději se zeptám.
Uživatelé často řeší takový problém, že udělají opravnou reinstalaci systému (nikoli čistou), ta nemaže data uživatele. (reději i tak ale předem zálohovat)
Tu baterii jsi zkoušel odpojit a jet jenom na adaptér. Asi jo. Ale raději se zeptám.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 8008
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30