Systemova knihovna DLL user32.dll byla premystena v pameti.aplikace nebude pracovat spravne.duvodem k premisteni bylo ze knihovna DLL C:\WINDOWS\system32\SHELL32.dll zabrala rozsah adres vycleneny pro systemove knihovny DLL systemeu Windows........
a jeste kdyz chci otevrit nejakou slozku tak se my otevre okno z hledanim.......neni to dlouho co sem tady prosil o pomoc....ale bohuzel.....pls help
update.exe - nepovolene premisteni systemove knihovny DLL
- dragon741
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
skousel si toto?
jeste jsem se docetl ze nekdy to resi odinstalace aktualizace Windows KB 925 902, pak restartovat a melo by to byt ok ale nejsem si tim jist
Kód: Vybrat vše
http://support.microsoft.com/kb/935448/cs
jeste jsem se docetl ze nekdy to resi odinstalace aktualizace Windows KB 925 902, pak restartovat a melo by to byt ok ale nejsem si tim jist
Athlon X2 4800, radeon X1950GT, 2GB DDR2 800MHz , Hdd 160GB
- dragon741
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
ne: v start-vsechny programy-prislusenstvi-systemove nastroje-obnoveni systemu , tam si muzes najit bod obnoveni pred tou instalaci a skusit to vratit spatky, automaticky by to melo vratiti nastaveni tak jak bylo v ten datum kdy se vytvoril bod obnoveni, predtim nez to udelas si ale vytvor vlastni bod obnoveni dyby se to nepovedlo aby ses moh vratit
Athlon X2 4800, radeon X1950GT, 2GB DDR2 800MHz , Hdd 160GB
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
dekuju taky
Mela jsem stejny problem,obnoveni nepomohlo..odkaz na microsoft pomohl...takze taky diky
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”