Zdravim,
pocitac normalne bezel, jednou jsem rozebral bednu, odpojil od sebe komponenty a lehce zfoukl prach, potom jsem zase vse zapojil tak jak bylo puvodne. Pocitac sice nastartuje, pevny disk, mechaniky, vetraky na grafice a cpu bezi ale monitor nedostava zadny signal. Speaker neda zadne znameni o nejake zavade. Mel sem asi hodinu vyjmutou baterii na zakladni desce, ale to by melo zpusobit pouze restart CMOS pameti. S jumpery jsem nemanipuloval. Vsechny karty jsem zkontroloval nekolikrat zda jsou spravne zasunuty do svych slotu. Zkousel jsem i vymenu graficke karty a porad zadny signal. Po vypnuti proudu na rozpětce a znovu zapnuti se pocitac sam zapina, jakoby zdroj neomezoval prisun proudu do zakladni desky. Je mozne ze doslo k vymazani pameni a biosu ? Myslim, ze na tehle desce je pouze flash pamet a ne EPROM. Kazda rada dobra. Dekuji.
zakladni deska GA-BX2000
procesor Intel Pentium III 650MHz 3D (do Slotu 1)
grafika nVidia RIVA TNT2 32MB SDRAM AGP
case i se 200W zdrojem Morex KN-900
Nespusti se PC
- bassmaker
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Slot na grafiku je asi v poradku, jinak by se prece na ni nespustil jeji vlastni vetracek, aspon si to myslim. Zkousel jsem tam dat i jinou grafiku a zase to nenabehlo. Pred chvili sem si pujcil i zdroj a zdrojem to take neni. Tak bud deska nebo procesor. Stale zadny signal od speakeru at to zkousim jak chci. Jak se da zjistit jestli neni poskozen nejaky obvod na desce? Vím je to přece jen starsi kousek, ale rad bych prisel na tu zavadu.
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Deska je v prdeli = vyhořela ti asi deska mě se todhle stalo s kt6 deltou 1. mi diagnostikovali špatný konektory a potom nakonec jsem zjistil že je usmažená
To byl můj případ
p.s.
nekupuj si ani zadarmo p5pe-vm základní desku
To byl můj případ
p.s.
nekupuj si ani zadarmo p5pe-vm základní desku
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 821