automatická záloha určitých souborů na přenosný disk
automatická záloha určitých souborů na přenosný disk
Zdravím, jde ve Windows 7, že bych na pc napojil přenosný HDD a nekde v zálohách nastavil čas ukládáná na disk určitého souboru nebo složky ne celého systemu? že by se mi v určitý čas udelala záloha určité složky např.. Děkuji
Re: automatická záloha určitých souborů na přenosný disk
Lze to. Google mě to našel za 10 sekund: http://pcworld.cz/navody/Integrovana-za ... ws-7-45684
atari píše:Lze to. Google mě to našel za 10 sekund: http://pcworld.cz/navody/Integrovana-za ... ws-7-45684
Tohle vím samozřejmě, ale ja mel na mysli, abych na založním mediu pak videl obsah slozky, kterou jsem zalohoval, v tomhle pripade vidim pouze nazev Uzivvatele a ikonu zalohy, jak mám vedet, co sem vlastne kdy zalohoval, není zde moznost se jakoby nakouknout do složky.
Tech moznosti je mraky.
Napr. naplanovana uloha kazdou hodinu, ktera pomoci Robocopy skopiruje obsah slozky nekam.
Pro uzivatele je pak pomerne jednoduchy napr. Free File Sync
Napr. naplanovana uloha kazdou hodinu, ktera pomoci Robocopy skopiruje obsah slozky nekam.
shockwave píše: ... mediu pak videl obsah slozky, kterou jsem zalohoval ..
Tenhle požadavek v dotazu nebyl. Pokud chceš něco specifického, tak to máš do dotazu napsat. Já například vytvářím bat dávky (a nebo skript) kde si vše ručně nadefinuji.
petr22 píše:Tech moznosti je mraky.
Takže i ve windows se dá nějak nastavit, popř. jak, abych jako uživatle mohl soubor vytvořené zálohy normálně rozkliknout a podívat se, co se mi vlastně zálohovalo?
Samozřejmě, že vím, co jsem v procesu zálohování zadal a odškrtnul, ale jak sem psal před tím, záloha se mi sice udělala na externí HDD, ale soubor se nedal běžně otevřít jako normální složku, takže člověk nevěděl co je uvnitř. Snad jsem to popsal srozumitelně. Děkuji za pomoc
Dodatečně přidáno po 18 minutách 36 vteřinách:
Ted koukám na jedno video a napadá me, nefunguje to pak jako u windows serverů, že se pak při obnově souborů ze zálohy dá zadat-vybrat jen konkretní soubor nebo složka, kterou chci obnovit?
Tak sem se tim trosku proklikal a v Obnoveni ze zalohy ve Win 7 se DA vybrat v tom souboru zalohy, jez jste vytvorili konkretni slozka nebo soubor, ktery chcete obnovit...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Raspberry - M2 disk - uprava a zaloha oddilu Příloha(y)
od L.L » 18 srp 2024 10:32 » v Problémy s hardwarem - 3
- 3715
-
od L.L
Zobrazit poslední příspěvek
19 srp 2024 14:39
-
-
- 10
- 3843
-
od Riviera kid
16 čer 2025 06:56
-
- 5
- 3327
-
od L.L
05 úno 2025 17:42
-
-
IDM hláška o nemožném stažení souboru Příloha(y)
od bluenite » 04 črc 2024 11:08 » v Vše ostatní (inet) - 2
- 4382
-
od bluenite
06 črc 2024 19:40
-
-
-
Program na hledání poškozených souborů JPG Příloha(y)
od Rosta_Kolmix » 09 lis 2024 11:01 » v Design a grafické editory - 2
- 4545
-
od Minapark
15 lis 2024 11:04
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”