Dobrý den dnes jsem vyměnil starý harddisk za nový z doměním že to vyřeší jeden problém ovšem zjistil jsem že po přídání nového hdd a nainstalování win 10 nemohu otevřit windows start prostě nereaguje ani po chvilce a když na ploše dám přizpůsobit tak to napíše "K souboru není přudružen žádný program, který by mohl tuto akci provést. nainstalujte potřebný program, pokud je již nainstalovaný vytvořte přidružení pomocí ovládacího panelu Výchozí programy" což bych ovšem zkusil kdyby to šlo což ovšem nejde ani když jsem se dostal do "Teto Počítač" pomocí vytvoření nové složky tak jsem tedy zkusil nainstalovat drivery od MB ovšem instalace se nestpustila ani po delším čekání. reinstalace windows nepomohla a start stále nejde otevřít ani nainstalovat drivery od základní desky. mohu tedy poprosit o radu :)
předem děkuji :)
Problémy s win 10
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problémy s win 10
Z toho popisu nejsem moc moudrý. Instaloval jsi Win 10 na nový disk a po jejím dokončení a zobrazení plochy nereaguje na tlačítko myši, ani na klávesnici. Je to tak?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Pic píše:Z toho popisu nejsem moc moudrý. Instaloval jsi Win 10 na nový disk a po jejím dokončení a zobrazení plochy nereaguje na tlačítko myši, ani na klávesnici. Je to tak?
ne ne je to přesně tak jak je to popsané prostě jsem nainstaloval win 10 chtěl jsem nainstalovat drivery ale nereaguje tlačítko start myslím to co je vlevo dole

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pravděpodobnou příčinou původních problémů před výměnou disku nebyl právě disk, ale jiná závada v PC. Uveď případně jaké to byly problémy, či další podrobnosti. Chybu je třeva hledat mimo disk.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Chyba je zcela jistě v systému, kdoví kam si ten systém instaloval. Odpoj jeden HDD a nainstaluj systém na ten co tam je, pak připoj druhý disk.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 1778
-
od andrej71
Zobrazit poslední příspěvek
26 bře 2025 22:07
-
- 6
- 2915
-
od kecalek
12 zář 2024 10:53
-
- 8
- 6262
-
od Qinter
28 črc 2024 12:26
-
- 0
- 1764
-
od walderan
25 úno 2025 11:41
-
-
Problémy v síti na obrázku - proč nemůžou počítače komunikovat mezi sebou Příloha(y)
od zuzana3 » 25 pro 2024 20:33 » v Administrace sítě - 7
- 4875
-
od zuzana3
25 pro 2024 22:23
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”