Som študent, ktorý býva na internáte - ktorý však prebral nejaké móresy od KĽDR a tak sa rozhodol zablokovať nejaké stránky...
V praxi to vyzerá tak, že i keď si platím nehoráznu čiastku za internet, ktorý internát poskytuje - tak tam nerozbehnem hry od Blizzardu, nejaké browser hry, ba dokonca ani obyčajné stránky typu Youtube....
Preto ma situácia donútila používať služby VPN - chyba je však v tom, že čokoľvek som našiel - boli len predražené mesačné poplatky za VPN, alebo "free verzie" - ktoré boli značne obmedzené len na 200-500mb (samozrejme, dalo sa to stále obnovovať dokola - ale uznajte samy, že pri používaní YouTube je to non-sens

A tak som sa rozhodol obrátiť na Vás, či by ste mi nevedeli poradiť nejakú "free VPN sieť", ktorá by mala väčší (v najlepšom prípade neobmedzený ) objem dát s nejakou schopnou rýchlosťou na bežné používanie...
- ak by sa niečo také nenašlo, tak som ochotný pristúpiť, že niečo málo do toho zainvestujem (a tým pádom by som Vás chcel požiadať o to, aby ste mi poradili nejaké VPN, s ktorými máte vy, alebo vaši známy dobré skúsenosti a vrelo by ste mi ho odporučili...)
Vopred ďakujem za akúkoľvek pomoc
S pozdravom
ProAx