RAMka
- N!cholai
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
RAMka
Cusste hosi, chtěl bych se zeptat na ramky, jelikož nemám přehled.Jaký je rozdíl mezi DIMM DDR a DIMM DDR 2 a DIMM DDR 3??A kterou by ste mi doporučili?Uvažuji o koupě 256mb. A mohli by jste mi napsat návod, jak ji nainstaluji do BIOSu?Co tam mám vlastně všechno nastavit nebo to stačí jenom dát do kompu a automaticky si to stáhne ovladače.Děkuji Tomík
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
záleží na tom jakou máš základní desku.podívej se přes everest co máš a dej vyhledat na googlu její název a hned zjistíš jaké tam můžeš dát.ramku normálně vložíš do pc popřípadě booka a nemusíš nic v biosu nastavovat.najde se sama a zprovozní se
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Mno...
jak už řekl memphisto tak záleží jakou máš základní desku. Jestli to bereš jako jaký jsou celkově lepší tak:
DDR - mno nic moc - výskyt na starších PC
DDR 2 - jsou to velmi dobrý ramky - výskyt na herních PC
DDR 3 - ještě nejsou tak rozrostlý - velmi výkoné - výskyt na nadupaných PC (nebo když majitel chce mít už pokoj od paměti ram... )
Já bych doporučoval všem kteří chtějí mít herní PC DDR 3 (stačili by i 2 ale tak budoucnost... ) , někdo kdo si sem tam zahraje a ještě k tomu starší hry tak DDR 2 (teoreticky i DDR ale to nedoporučuji ), do kanceláře sem tam hry typu Bulánci, Piškvorky, Šachy... a internet tak jim i s rezervou vystačí DDR.
Jestli jsem špatně pochopil otázku tak to napravím...
DDR - mno nic moc - výskyt na starších PC
DDR 2 - jsou to velmi dobrý ramky - výskyt na herních PC
DDR 3 - ještě nejsou tak rozrostlý - velmi výkoné - výskyt na nadupaných PC (nebo když majitel chce mít už pokoj od paměti ram... )
Já bych doporučoval všem kteří chtějí mít herní PC DDR 3 (stačili by i 2 ale tak budoucnost... ) , někdo kdo si sem tam zahraje a ještě k tomu starší hry tak DDR 2 (teoreticky i DDR ale to nedoporučuji ), do kanceláře sem tam hry typu Bulánci, Piškvorky, Šachy... a internet tak jim i s rezervou vystačí DDR.
Jestli jsem špatně pochopil otázku tak to napravím...