Geforce Experience Problém S FPS

...

Moderátor: Mods_senior

majur
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: prosinec 17
Pohlaví: Muž

Geforce Experience Problém S FPS

Příspěvekod majur » 30 led 2018 22:08

Ahoj, nainstaloval jsem Geforce Experience a zapl CS:GO , samo mi to změnilo celé nastavení hry a rapidně klesly FPSKA myslím z 400-200, po odinstalování programu to zůstalo stejné a já si opravdu nevím rady co stím , někdo zkušený poradí děkuju



Reklama
cunik.cz
Level 3
Level 3
Příspěvky: 601
Registrován: leden 18
Pohlaví: Muž

Re: Geforce Experience Problém S FPS

Příspěvekod cunik.cz » 30 led 2018 22:13

Tak si to ve hře nastav podle sebe. Co ti vyhovuje a odzkoušej to. Geforce Experience bych odinstalovat nedoporučoval. Jelikož tam si můžeš aktualizovat ovladače, spravovat hry a podobně

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 39125
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Geforce Experience Problém S FPS

Příspěvekod petr22 » 30 led 2018 22:19

Na aktualizaci ovladacu nepotrebujes ten spyware, ktery te donuti si vytvorit ucet a nalogovat se na nej aby vubec fungoval. Kdovi co to jeste dela dalsiho. Obsluzny program na grafiku nema co vyzadovat prihlaseni kamsi.

To CS:GO je ale treba skutecne prenastavit rucne.

majur
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: prosinec 17
Pohlaví: Muž

Re: Geforce Experience Problém S FPS

Příspěvekod majur » 30 led 2018 22:25

Jde o to, že si to přenastavím ale program mi to stejně hodí na to svoje, takže přeinstaluju windows a hotovo asi tak, páč tahle píča mi klesla o 200 fps, když mám výkonou sestavu , srát na to

JMaSha
Level 2
Level 2
Příspěvky: 199
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: Geforce Experience Problém S FPS

Příspěvekod JMaSha » 30 led 2018 22:34

Zkusil bych ještě přeinstalaci hry, než se vrhneš na samotná wokna.

Já osobně těmhle rádoby „boosterům" nevěřím, ani když jsou od samotných výrobců grafických karet. V 90% případů to nadělá víc škody než užitku. Jak se tu už zmínilo, není nad to obětovat několik min. tvého života a ručně si vše nastavit a najít ten správný poměr mezi grafikou/výkonem, když ti jde o obojí .
AMD Phenom II x4 850 3.30 GHz
ASUS M4a87TD EVO
XFX Radeon RX 560 2GB Core Edition
Cooler Master rs-600-acab-m4
RAM 12GB DDR3

cunik.cz
Level 3
Level 3
Příspěvky: 601
Registrován: leden 18
Pohlaví: Muž

Re: Geforce Experience Problém S FPS

Příspěvekod cunik.cz » 30 led 2018 22:39

To petr22: Ano, dají se stáhnout nejnovější drivery z webu výrobce a dá se provést čistá instalace. Ale přes ten Geforce Experience je to jednodušší. Ale to je jedno.

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 39125
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Geforce Experience Problém S FPS

Příspěvekod petr22 » 30 led 2018 22:51

Jednodussi ? Vzdyt si musis zalozit ucet u Nvidie jen aby to fungovalo, to je fuj-fuj.

Jak muze odinstalovany program prenastavovat hru ?

Pozor na to - je sice mozne ze se doma oslovujete pi** a jeste jinak a nepovazujete to za vulgarismy,
ale tady je to proti pravidlum.

Uživatelský avatar
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 23119
Registrován: září 06
Bydliště: Východní Čechy
Pohlaví: Muž

Re: Geforce Experience Problém S FPS

Příspěvekod Pic » 31 led 2018 00:04

Přečti si skutečně pravidla tohoto fóra a také je respektuj. Vulgární výrazy zde nevedeme - takže zatím jen toto varování. Jinak příště žlutá.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Uživatelský avatar
Michael850
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Příspěvky: 11376
Registrován: srpen 14
Pohlaví: Muž

Re: Geforce Experience Problém S FPS

Příspěvekod Michael850 » 31 led 2018 05:31

No podle mě to rozhodilo jen nastavení grafiky. Nevím, jestli tam je nějaká automatická optimalizace, že to dělá samo, já jsem s tím nikdy problém neměl, ale když si to CSGO najdeš v tom Geforce Experience, tak tam si to můžeš nastavit. Podle toho jak tam posuneš tím posuvnikem, tak se ti to nastaví ve hře tak, abys měl z toho co možná nejlepší zážitek. Nastavuješ tam vlastně poměr nezi výkonem(FPS) a kvalitou(vizuál). Je to prostě pro ty, co se s tím nechcou moc patlat, tak to nechají na automatice. Možná že to tam jde i někde nastavit, aby to nedělalo, teď si nejsem moc jistý jak to tam je, osobně totiž preferuji spíš manuální nastavení, protože pochybuju, že to je testováno na všemožných architekturách. Nejspíš to berou tak, že když vyjde nová hra (teď se nebavím zrovna o tom CSGO), vezmou tu nejnovější architekruru co mají k dispozici a nastaví to podle toho, jak se to projevuje na ní. Ale pokud máš něco staršího, tak na tom se to může projevovat úplně jinak a co ti pak třeba na Pascalu způsobí úbytek dejme tomu do 5 FPS, tak třeba na Kepleru u nějaké teselace to může být klidně o víc jak dvojnásobek, protože jí to prostě nesedne.

Uživatelský avatar
Kaendak
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 142
Registrován: leden 17
Pohlaví: Muž

Re: Geforce Experience Problém S FPS

Příspěvekod Kaendak » 31 led 2018 10:00

Teď je nově v Expirience možnost nastavovat filtry obrazu, tak se podívej jestli tam nemáš něco z toho zapnutého. Podle všeho by to mělo brát trochu fps, ale 200 rozhodně ne.

majur
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: prosinec 17
Pohlaví: Muž

Re: Geforce Experience Problém S FPS

Příspěvekod majur » 01 úno 2018 09:31

Děkuji všem za rady, nebylo to geforce experience ale vícejádrovým vykreslováním ve hře , které když se vypnulo tak šli fps o 200 dolů, což nechápu, ještě jednou díky za snahu :)

Uživatelský avatar
fanynek
Level 1
Level 1
Příspěvky: 52
Registrován: září 06
Pohlaví: Muž

Re: Geforce Experience Problém S FPS

Příspěvekod fanynek » 14 zář 2018 06:18

Jenom na okraj... zadavateli dotazu může být úplně u zadnice, jestli mu hra jede na 200, nebo 400 fps, pokud nemá 200 a více hertzový monitor :-D.
Stejně mu to jeho zobrazovadlo zobrazí jen tolik snímků, na kolik je stavěný :-) ;-)
MB: ASUS ROG STRIX Z370-F GAMING - Intel Z370 / CPU: Intel Core i7-9700K @ 5,2 GHz / RAM: G.SKILL 16GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Trident Z RGB / VGA: ASUS ROG POSEIDON GeForce GTX 1080Ti Platinum edition OC 11GB / M2: Corsair Force MP500 (M.2) - 240GB / SSD: Crucial MX500 - 1TB / HDD: WD Blue (EZRZ), 3,5" - 2TB / PSU: Corsair HX750, 750W / CASE: Fractal Design Define R6, black


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Problém se spuštěním Dying Light + GeForce Experience
    od verunka1241 » 23 pro 2018 20:11 » v Hry
    9
    789
    od Fox_25
    24 pro 2018 01:35
  • Optimální nastavení Geforce Experience
    od friedloop » 14 kvě 2019 11:55 » v Problémy s hardwarem
    1
    316
    od HelFix
    14 kvě 2019 12:59
  • And a GeForce
    od LukasBeran » 02 zář 2019 12:29 » v Taktování a další úpravy PC
    4
    345
    od LukasBeran
    02 zář 2019 12:41
  • Fortnite - GeForce
    od Cron » 16 led 2019 07:59 » v Hry
    0
    593
    od Cron
    16 led 2019 07:59
  • Geforce Now a volant
    od Converty » 15 pro 2018 16:17 » v Vše ostatní (sw)
    0
    344
    od Converty
    15 pro 2018 16:17

Zpět na “Vše ostatní (sw)”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti