Nefunguje zvuk -Skype Vyřešeno

Vše ostatní o bezpečnosti…

Moderátoři: memphisto, Mods_senior, Security team

traminek
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: leden 11
Pohlaví: Muž

Nefunguje zvuk -Skype  Vyřešeno

Příspěvekod traminek » 23 bře 2018 10:41

Zdravím a poprosím o radu.
Koupil jsem tchýni(80 let)nový monitor.Původní,který odešel do kytek,byl připojen pomocí DVI.Teď jsem už mohl použít HDMI kabel,ale na Skype prostě nejede zvuk.Přitom třeba Seznam stream normálně funguje.Ovladač jsem nainstaloval nejnovější,ve směšovači hlasitosti má Skype 100%,grafika je AMD 6450.Navíc u těch posledních verzí Skype nejde nastavit zdroj zvuku,jako to šlo dřív.Fakt netuším,čím to může být.Dík



Reklama
Uživatelský avatar
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 23124
Registrován: září 06
Bydliště: Východní Čechy
Pohlaví: Muž

Re: Nefunguje zvuk -Skype

Příspěvekod Pic » 23 bře 2018 14:35

Nastavení najdeš - Nástroje - Nastavení - Obecné - Nastavení zvuku - Zobrazit pokročilé nastavení - a tam si musíš nastavit příslušný mikrofon a použivané reproduktory.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

traminek
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: leden 11
Pohlaví: Muž

Re: Nefunguje zvuk -Skype

Příspěvekod traminek » 23 bře 2018 15:37

Promiň,ale nemůžu najít uváděný postup.Asi jsem slepý (Skype 8.18.0.6)
https://imageshack.com/a/img923/3867/aE9RT3.png

Uživatelský avatar
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 23124
Registrován: září 06
Bydliště: Východní Čechy
Pohlaví: Muž

Re: Nefunguje zvuk -Skype

Příspěvekod Pic » 23 bře 2018 18:48

Mám verzi 7.4, takže se může lišit, ale nastavení tam určitě je. Musíš pohledat.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

traminek
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: leden 11
Pohlaví: Muž

Re: Nefunguje zvuk -Skype

Příspěvekod traminek » 23 bře 2018 19:48

Nic jiného,než je na obrázku tam není...

Uživatelský avatar
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 23124
Registrován: září 06
Bydliště: Východní Čechy
Pohlaví: Muž

Re: Nefunguje zvuk -Skype

Příspěvekod Pic » 23 bře 2018 20:56

Jinak zvuk v PC funguje? Máš samostatné repra nebo jsou součástí monitoru?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

traminek
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: leden 11
Pohlaví: Muž

Re: Nefunguje zvuk -Skype

Příspěvekod traminek » 24 bře 2018 08:29

Jak píšu v 1 příspěvku,zvuk jinak normálně funguje.Repro je součástí monitoru
https://www.tsbohemia.cz/philips-243v5l ... 81658.html

Edit: A když chci vyzkoušet verzi 7.4 tak Skype nefunguje...

cunik.cz
Level 3
Level 3
Příspěvky: 614
Registrován: leden 18
Pohlaví: Muž

Re: Nefunguje zvuk -Skype

Příspěvekod cunik.cz » 24 bře 2018 09:11

A máš to nastaveno ve Skypu? Jako reproduktor v nastavení

traminek
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: leden 11
Pohlaví: Muž

Re: Nefunguje zvuk -Skype

Příspěvekod traminek » 24 bře 2018 09:50

Mám tam pouze tuto možnost
Obrázek

norbik
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: březen 18
Bydliště: Brno
Pohlaví: Muž

Re: Nefunguje zvuk -Skype

Příspěvekod norbik » 24 bře 2018 10:58

A když u těch "Reproduktory" rozklikneš tu šipečku, měl bys tam mít na výběr svůj monitor a/nebo reproduktory, na místo AMD HDMI Output. Tyto problémy v nastavení způsobí HDMI kabel, protože umí přenášet také zvuk. U DVI kabelu by to fungovalo hned.

traminek
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: leden 11
Pohlaví: Muž

Re: Nefunguje zvuk -Skype

Příspěvekod traminek » 24 bře 2018 13:15

Bohužel ne.Druhá možnost je SPDIF .

RIKI22
Master Level 7
Master Level 7
Příspěvky: 4621
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: Nefunguje zvuk -Skype

Příspěvekod RIKI22 » 24 bře 2018 19:05

Skús si nainštalovať verziu Skype 7.40.0.151.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Zvuková karta - nefunguje zvuk
    od WilliamDehner » 30 led 2019 19:21 » v Problémy s hardwarem
    2
    402
    od WilliamDehner
    30 led 2019 21:27
  • Nefunguje zvuk ve hrách
    od PATOS12 » 07 dub 2019 17:25 » v Hry
    4
    738
    od kecalek
    11 čer 2019 19:30
  • Nefunguje zvuk - Realtek HD Audio
    od MachrCZ » 28 pro 2018 16:50 » v Problémy s hardwarem
    13
    1262
    od MachrCZ
    28 pro 2018 19:19
  • Nefunguje mi zvuk po reinstalizaci
    od Adam Vaněk » 19 pro 2018 15:08 » v Vše ostatní (sw)
    4
    582
    od petr22
    19 pro 2018 17:40
  • Nefunguje zvuk ve hrách. Prosím pomoc.
    od Petasko » 04 bře 2019 19:28 » v Hry
    4
    845
    od Petasko
    08 bře 2019 16:39

Zpět na “Vše ostatní (bezp)”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host