S notebookem se připojuji přes wifi do 5GHz sítě se skrytým SSID k mixážnímu pultu. Nastaveno ve WIN je, aby se k této skryté síti připojovaly automaticky. Někdy se připojí, někdy síť ignorují a musím se přihlásit ručně s vyplněním SSID a WPA klíčem, někdy se k této síti odmítá připojit i s ručním zadáním...

Další věc, která mě točí do běla a hrozí, že rozmlátím notes o stůl... Zároveň s ovládáním mixážního pultu chci, aby mi na notesu běžel program MusicVisualization, který ovládá scénická světla protokolem DMX512. Převodník USB>wireless DMX512 funguje prozatím bezchybně. ALE... K programu se hodlám připojovat prostřednictvím Bluetooth s MIDI kontrolerem Korg Nanokontrol Studio pro manuální nastavování světel. Windows se chovají obdobně, jako v případě skryté sítě. Někdy funguje kontroler s programem na první dobrou. Někdy funguje pouze po připojení přes USB. Někdy však nespolupracuje ani přes Bluetooth, ani USB...

Jestli jde o pomstu Microsoftu za to, že jsem měl Windows 3.11, 95 a 98 pirátské, pak bych na svou obhajobu rád uvedl, že čtyři instalace Win XP jsem měl legálně a kdyby mě okolnosti nedonutily přizpůsobit se HW, nikdy bych je neopustil...
Pokud mi někdo umíte poradit, předem děkuji. Jde již opravdu o život