USb to UART
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
USb to UART
Nevi nekdo co to je? Zacalo mi to z niceho nic po startu windows vyjizdet jako nove rozpoznany hardware. Jako posledni sem mel v USB mobil, ale nikdy mi to predtim neudelalo. Zacalo to proste jen tak z niceho nic. Uz sem to odebral ze spravce zarizeni, ale po restartu to sami. Nevi nekdo jak se toho mam zbavit? Dik
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Instaloval jsi nějaký software? Ukaž správce hardware.
P.S.: Tímhle bys to měl vyřešit: http://www.kabelmanie.cz/Datovy-kabel-C ... 5250%5D=on
P.S.: Tímhle bys to měl vyřešit: http://www.kabelmanie.cz/Datovy-kabel-C ... 5250%5D=on
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
UART je chip pro COM možná je to nějaká softwarové emulace pro komunikaci s mobilem pokud máš nějaké CD s ovladači od mobilu tak jej použij..
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
uz sem to davno vyresil nejak se mi to povedlo zakazat 

ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Zpět na “Problémy s hardwarem”