Problémy s nastavením reproduktorů

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

VeronikaMach
nováček
Příspěvky: 1
Registrován: prosinec 19
Pohlaví: Nespecifikováno

Problémy s nastavením reproduktorů

Příspěvekod VeronikaMach » 02 pro 2019 20:39

Dobrý den,
Máme nové reproduktory Logitech 560 a při připojení přes USB se v konfiguraci zvuku stále zobrazuje pouze možnost 7.1 a ne jiná (repráky jsou 2.1). Zvuk se podle toho také chová. Při hrách a další chybí určité hladiny zvuku. Nevíme jak zvuk přenastavit. Při připojení přes AUX zase nefunguje konfigurace světelného nastavení a další v aplikaci od Logitech, kdy se reproduktory zobrazují jako nepřipojené.
Předem děkuji za jakoukoliv pomoc.



Reklama
  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Problém s nastavením TP-link Archer C50
    od Kleofáš71 » 02 úno 2020 14:56 » v Administrace sítě
    1
    1246
    od Kleofáš71
    03 úno 2020 12:22
  • Pomoc s nastavením port forwardingu pro ts3 server
    od Rey » 16 čer 2020 14:08 » v Administrace sítě
    1
    201
    od rhsCZ
    16 čer 2020 19:05
  • Propojení reproduktorů s PC
    od klavis » 04 zář 2019 19:35 » v Problémy s hardwarem
    4
    629
    od Fox_25
    15 zář 2019 23:57
  • Nejde zvuk z reproduktorů
    od Hardrockstar » 15 čer 2020 11:24 » v Problémy s hardwarem
    3
    331
    od RIKI22
    16 čer 2020 19:41
  • Zapojení druhých reproduktorů
    od Zakk » 04 kvě 2020 17:47 » v Vše ostatní (hw)
    8
    362
    od drobino
    04 kvě 2020 21:24

Zpět na “Problémy s hardwarem”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: pcuser225 a 4 hosti