hlucnej HDD

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

securer
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

hlucnej HDD

Příspěvekod securer » 11 pro 2007 22:54

Pred 6 mesici jsem si koupil laptop HP Pavilion s Windows Vista Home Basic. Prekazi mi ale ze je prilis hlasity – neni to zpusobene chlazenim ale harddiskem – kdyz oteviram aplikace nebo kopiruji soubory je hlucnost vyssi. Mam nainstalovano mnoho softwaru a her ale nevim jestli to je ten duvod. Slysel jsem ze hlucnost HD se muze znizit defragmentaci tak jsem to vyzkousel ale nezaznamenal jsem temer zadnou zmenu (pouzil jsem defragmentator z Widows). Existuje nejaky spolehlivejsi software na defragmentaci?

Reklama
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 11 pro 2007 23:18

O&O Defrag 3.0.544-Defragmentační nástroj podporující všechny souborové systémy (filesystems) pod Win NT (FAT, FAT32, NTFS, NTFS a páskové jednotky).exe

Diskeeper

mst Defrag 1.1-může být spuštěn na pozadí systému provádět defragmentaci a předcházet rozdělení souborů na fragmenty při ukládání..exe

PerfectDisk 8.0 Build 45 SW 17,7MB defragmentace disku.exe

Vopt XP 8.18 SW 3,3MB defragmentace disku.exe

W8eR_CZech
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod W8eR_CZech » 12 pro 2007 16:25

když pracuješ se soubory, tak neni divu, že hlušnost je vyšší. Ten disk musí "hrabat" aby něco našel

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Pic » 12 pro 2007 17:18

Defragmentací hlučnost podstatně nesnížíš, tím jen omezíš pohyb hlaviček. Hlučnost je dána hlučností disku a i mechanickou konstrukcí laptopu.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Zpět na “Problémy s hardwarem”