Včera se mi stalo, že při odesílání e-mailů z Thunderbirdu se mi začala zobrazovat zpráva, že "Při odesílání zprávy nastala chyba.", tak jak je to vidět na obrázku a že bych to měl zkusit znovu.
E-maily se tím neodešlou a nedoručí adresátovi. Vyzkoušel jsem odesílání e-mailů na moje různé adresy v různých schránkách a výsledek je vždy stejný tj., že se e-mail neodešle. Příjem e-mailů mi funguje bez problémů. V Thunderbirdu jsem nic v nastaveni neměnil a fungovalo to bez problémů. Až včera jsem zjistil tento problém s odesíláním e-mailů. Zkusil jsem i vypnout antivir (Comodo) jestli to náhodou nezačal nějak blokovat, ale tím se problém nevyřešil. Nepomohl ani restart počítače. Restartoval jsem kvůli aktualizaci Windows 10. Pro nastavení SMTP serveru mám k dispozici pouze adresu serveru kterou mám od poskytovatele internetového připojeni a údajně pouze to musí být nastavené protože jiné SMTP přes jejích připojení nefungují. Takto to mám nastavené už několik let a až do teď mi to fungovalo bez větších problémů. V nastaveních Thunderbirdu se příliš nevyznám a nerad bych se v tom příliš hodně hrabal a experimentoval s tím abych si tím zbytečně nenadělal nějaké ještě větší problémy, např. že mi nepůjde ani stahovat poštu.
Nemožnost odesílat e-maily z Thunderbirdu je pro mne dost velký problém a rád bych ho co nejdříve vyřešil a proto budu rád za každou radu která by mi mohla v tom nějak pomoct.
Výstraha - Při odesílání zprávy nastala chyba
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
Výstraha - Při odesílání zprávy nastala chyba
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
Re: Výstraha - Při odesílání zprávy nastala chyba
Chapu, ze ve ctvrt na tri rano nechces otravovat poskytovatele, ale ted uz na helpdesku nekdo jiste bude.
S tim ti nikdo jiny nepomuze, ty sam si muzes maximalne zkusit zapnout autorizaci SMTP serveru, jestli k nemu mas nejake jmeno a heslo.
S tim ti nikdo jiny nepomuze, ty sam si muzes maximalne zkusit zapnout autorizaci SMTP serveru, jestli k nemu mas nejake jmeno a heslo.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 2055
-
od Steage7717
12 lis 2024 18:49
-
- 22
- 6825
-
od Speed_dead
16 srp 2024 10:20
-
-
Chyba načítání stránky v prohlížeči, kde to fungovalo!
od Minapark » 23 srp 2024 11:53 » v Internet a internetové prohlížeče - 5
- 3487
-
od Minapark
30 srp 2024 09:29
-
-
-
Windows Update nelze stáhnout, chyba 0x80070246
od Rewqa » 19 led 2025 17:20 » v Windows 11, 10, 8... - 11
- 3088
-