ITCrowd píše:Vítej na PC-HELP!
A to je tvůj notebook? A máš admin práva?
Systém je win10?
A virtuální systém byl jaký? A na jaké virtualizační platformě?
Děkuji za přivítání.
Mám stolní počítač a admin práva bych měla mít, nikdo jiný nemá přístup k počítači.
Ano, systém je win10.
Virtuální systémy jsem měla dva: VMware Workstation Player a Virtualbox. Nejsem úplně odborník, takže jsem oba zkoušela podle návodu na YT.
Dodatečně přidáno po 18 minutách 58 vteřinách:Fox_25 píše:Sims 2 má securom který není kompatibilní s W10 a taky má tuším i omezený počet instalací, známý kvůli tomu psal na podporu a myslím že dostal ultimate collection která neobsahuje Securom, ale zase je k jejímu chodu nutný Origin.
Na některých sestavách to šlo spustit v režimu kompatibility, ale to bylo před xy updaty W10 a stejně to nejelo bez chyb. Tuším že se Securom dal odstranit i z inst. DVD, ale nebylo to úplně jednoduché a k chodu hry byl pak potřeba no-cd crack.
Ještě jsem si vzpomenul že minulý rok jsem to řešil u známé, pro základní hru pomohlo překopírovat obsah DVD se základní hrou někam do složky na HDD a z ní to šlo nainstalovat, nejspíš v režimu kompatibility. Ohledně přídavků se koukni do odkazu níže.
https://answers.microsoft.com/en-us/win ... 0f00dc0da9
Zkusím obsah překopírovat na HDD a snad to pomůže.
Nebo myslíte, že by pomohlo hru přepálit na jiné DVD?
děkuji za odpověď.
Dodatečně přidáno po 21 minutách :peta501 píše:Zkus napsat na tu podporu jak bylo zmineno vyse (idealne s fotkama), ze tu hru mas a nejde ti pod w10 nainstalovat.
Sance ze ti daj ultimate collection bych videl jako docela vysokou.
Kdysi sem resil podobnej problem s commanf and conquer.
EA už hru The sims 2 nepodporuje, takže bych se nejspíše nikam nedopracovala, ale kdybych problém nevyřešila jinak, tak bych tam zkusit napsala, ale nevidím to pozitivně.
Děkuji.