Everest a firewall

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

jkmaxfli
Level 4
Level 4
Pohlaví: Muž
Stav:

Everest a firewall

Příspěvekod jkmaxfli » 29 pro 2007 19:05

Zdravím chlapy:
Používám utilitu SYSTEM MECHANIC(IOLO SYSTEM MECHANIC PROFESSIONAL),která obsahuje i antivir(neinstaloval jsem ho mám nod32) a firewall (IOLO FIREWALL).
K problému:vypnul jsem systémový windowsácký firewall a aktivoval iolo firewall a jde o to,že v centru zabezpečení je brána firewall zapnuta ,ale v EVERESTU v kolonce bezpečnost/firewall mi to zobrazí jen ten windowsácký a deaktivován což je správně,ale ten iolo firewall se v everestu nezobrazí.je mi to celkem šumafuk,firewall iolo je aktivován a běží,ale proč ho everest nezobrazí nechápu,setkal jste se stímto někdo,nebo nevíte v čem je problém everestu?jinak verze everestu je:everest ultimate edition v 4.20.

:bigups: :bigups: :bigups:
► Zobrazit spoiler

Reklama
Magnat
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Magnat » 01 led 2008 11:26

Me dela to same s Comodem,zrejme tam maji nejakou chybku,muzes je o tom informovat na foru :wink:
"Pro zdravé jsou největším nebezpečím nemocní, silným hrozí zkáza nikoli od silnějších,nýbrž od těch nejslabších"

-Friedrich Nietzsche-

MartinZX9R
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod MartinZX9R » 01 led 2008 11:42

Mě totéž dělal Everest s Keriem a dělá to i s Comodem. Takže je to asi normální jev. :wink:
Gigabyte B760 Aorus Elite AX (Intel B760), Intel Core i7-13700K + Noctua NH-D15S, Kingston Fury Beast Black (2x 32GB), Gigabyte GeForce RTX 4070Ti Gaming OC 12GB, Samsung SSD 980 Pro M.2 - 2TB, Asus Xonar DSX, Fortron Hydro G 850 Pro - 850W, Be Quiet! Pure Base 500FX, Samsung Odyssey G50A 27", MSI Clutch GM41 LW Wireless, MSI Vigor GK50, W11 Pro 64bit.

jkmaxfli
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod jkmaxfli » 01 led 2008 11:53

ok dík :bigups:
► Zobrazit spoiler

mikel
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod mikel » 01 led 2008 13:16

Prostě Everest nedokáže detekovat jiný firewall než wokenní.
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”