Dobrý den,
potýkám se s problémem. WiFi na Notebooku s Win funguje bez problémů. Ale na jakémkoliv Androidu se nenacitaji stránky. Nelze spustit aplikace např. netflix, skylink, a nefunguje ani TV. Vyměnila jsem router a vše stejné. Pokud se připojím k jiné WiFi, vše funguje jak má.
Děkuji za jakoukoliv radu.
Nefunkční WiFi na Androidu
-
- nováček
- Pohlaví:
Re: Nefunkční WiFi na Androidu
Bylo by třeba více informací. Funguje na Androidu Google Play ?
Ty aplikace vyžadují nějaké registrované, placené přihlášení ?
Ty aplikace vyžadují nějaké registrované, placené přihlášení ?
-
- nováček
- Pohlaví:
Kdysi jsem řešil podobnou záležitost. Nakonec se ukázalo, že problém byl na straně poskytovatele.
A pokud na jiné wifi zařízení fungují, tak u poskytovatele bych hledal příčinu. Ještě dotaz, po kabelu (LAN) TV funguje?
A pokud na jiné wifi zařízení fungují, tak u poskytovatele bych hledal příčinu. Ještě dotaz, po kabelu (LAN) TV funguje?
-
- nováček
- Pohlaví:
Ty aplikace jsou registrované zaplacené. Nejede jen o aplikace, pokud se na androidu načte seznam.cz, velmi pomalé načtení, kliknutí na jakýkoliv odkaz, se požadovaná stránka nezobrazí. Napíše to stránku nejde rozbrazit, zkontrolujte připojení. Znovu na Windows vše funguje. Takhle to reaguje na mobilu, tabletu i televizi.
Ano, s poskytovatelem jsem řešila, prej zřejmě špatný router, vyměněn za nový, nastaven poskytovatelem, ale pořád stejně chyba. Znovu jsem kontaktovala poskytovatele, a že se stim nesetkali, tak jak budou mít cestu, tak se zastaví, pondělí, úterý.
LAN na TV musím vyzkoušet.
Ano, s poskytovatelem jsem řešila, prej zřejmě špatný router, vyměněn za nový, nastaven poskytovatelem, ale pořád stejně chyba. Znovu jsem kontaktovala poskytovatele, a že se stim nesetkali, tak jak budou mít cestu, tak se zastaví, pondělí, úterý.
LAN na TV musím vyzkoušet.
-
- Level 4
- Pohlaví:
Ten router je tajný? Dělají to obě pásma, 2,4 i 5 GHz? Nemáte v síti nějaký repeater, extender?
Člověk se pořád učí.
-
- nováček
- Pohlaví:
Router tajný není...Tp-link Archer 50 ...zkusila jsem vždycky vypnout na routru jedno pásmo a pak druhé a pořád stejné. V síti je jenom router.
-
- nováček
- Pohlaví:
Televize na LAN nefunguje.
-
- Level 3
- Pohlaví:
Možno hlúposť - nemáš náhodou zapnuté používanie IPv6? (návod 4.3) Mnohé mobily, telky, sieťovky, NB si s IPv6 nerozumejú!
https://static.tp-link.com/res/down/doc/Archer_C50(US)_V2_UG.pdf
https://static.tp-link.com/res/down/doc/Archer_C50(US)_V2_UG.pdf
-
- nováček
- Pohlaví:
Kouknu na to, ale je zajímavé, že to několik let šlo a pak nikdo nic nedělal a nešlo, proto zakoupen nový router (po ověření s poskytovatelem vše v pořádku, zřejmě chyba routeru, než bych to sama nastavila, koupila jsem nastavený od poskytavele) a pořád nic. Nějak mě to hlava nebere, opět nahlášeno k poskytovateli.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2227
-
od Pupíí
15 kvě 2024 06:12
-