USB zástrčky

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

K.Arno
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

USB zástrčky

Příspěvekod K.Arno » 01 úno 2008 18:14

Prosím o radu. Přestaly mi fungovat všechny USB výstupy. USB přestaly fungovat postupně, jakoby jedno po druhém. Při připojení čehokoliv je zařízení nalezeno, nainstalováno, ale zobrazí se chybová zpráva, že USB zařízení nebylo rozpoznáno a pravděpodobně nebude pracovat správně. Ve správci souborů jsou všechna zařízení označena jako "neznámé zařízení" a aktualizace ovladačů nepomáhá. Jsem z toho už na prášky.

Reklama
El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod El Diablo » 01 úno 2008 18:16

Všechny USB odeber!
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

K.Arno
nováček
Stav:

Příspěvekod K.Arno » 01 úno 2008 18:45

to jsem udělal. Jenže po opětovné instalaci zařízení se vše opakuje. Wokna je najdou, nainstalují, ale zobrazí jako "neznámé zařízení" které je nefunkční

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Pic » 01 úno 2008 19:29

Před odstraněním USB ve Správci zařízení, odpoj všechna zařízení připojená do USB. Teprve potom restartuj.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

K.Arno
nováček
Stav:

Příspěvekod K.Arno » 01 úno 2008 19:53

přesně tak jsem to dělal. Bohužel si myslím, že to odnesla nějakým způsobem deska :-( Vše začalo po spuštění USB sluchátek. Už jsem zkusil i reinstal systemu, ale nic to nepomohlo, navíc nemůžu rozchodit ani zvukovku, která je na desce. Proto si myslím, že to odnesla deska

Zpět na “Problémy s hardwarem”