Sestava Sienens Fujicu (Scaleo asi), Grafárna ATI Radeon 9100. Nedokážu udělat klon obrazu monitoru do TV přez S- Video vždycky se mi je povede akorát přepnout. Tlačítko na klonování mi nereaguje vždycky se mi to samo zmáčkne TV hlavní monitor. Dle mne není problém s kabelem. Bo boot sekvence nabíhá normálně v barvách na TV a pokud se mi povede přepnout do TV je to normálně v barvách akorát nevím jak je to u TV s nastavením rozlišení.
Zkoušel sem i výměnu SW za alternativní ovladače OMEGA stále to samé hledám tedy chybu mezi židlí a klávesnicí. Mohl by mi nekdo vytvořit návod pro blbečky? Bo podle návodu od ati sem to zkoušel. PLS.
Klon Monitoru do TV, Ati Radeon9100
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Klon Monitoru do TV, Ati Radeon9100
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
-
- Pohlaví:
Ahoj Honzo!
Já myslím, že už tu bylo popsáno snad všechno.
Když vybereš to klonování tak nastavíš Kompozitní video a pak druhý monitor a ty další podrobnosti.
Pokud tlačítko Klonovat není aktivní, pak jsi nejspíš při instalaci grafiky, resp nastavení to klonování odmítl. (ne klon ale používání 2. monitoru).
Nevím jak to je u tvé karty, ale asi bys měl začít nějakým průvodcem nastavení a tam vybrat, že toto budeš používat.
Já myslím, že už tu bylo popsáno snad všechno.
Když vybereš to klonování tak nastavíš Kompozitní video a pak druhý monitor a ty další podrobnosti.
Pokud tlačítko Klonovat není aktivní, pak jsi nejspíš při instalaci grafiky, resp nastavení to klonování odmítl. (ne klon ale používání 2. monitoru).
Nevím jak to je u tvé karty, ale asi bys měl začít nějakým průvodcem nastavení a tam vybrat, že toto budeš používat.
- bulterierjirka
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 1723