Dotaz ohledně přenášení virů
- goor111
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Dotaz ohledně přenášení virů
Muj kamos mel nedavno nove PC a nainstaloval si hitman : blood money, u ktereho se mu v misi you better watch out objevila windowsova modra obrazovka smrti a PC se mu restartovalo... od te doby mu to dela i ve windows a i pri hrach.... on asi nevedel ze je to hitmanem a tak mi ho pujcil a me se stalo to same v te same misi.... dal jsem PC do servisu jelikoz bylo jeste v zaruce a po 14-ti dnech mi rekli, ze vymenili ramky... ten hitman mi spalil ramky:D lol...... no a kamos to jeste stale nedal do opravy.... no a pak mi vysmazil jednu hru a pujcil mi ji.... ja ji nainstaloval, spustil a kdyz jsem byl v menu a dal volby, tak hra padla do windows a napsalo mi to, ze je chyba v .exe bo tak neco.... a taky neco o "read"... to me vydesilo, jelikoz tenkrat jak se mi to pokazilo poprve, tak to v obrazovce smrti psalo, ze doslo k pokusu o zapis na pamet, ktera je urcena jen pro cteni.... to me vydesilo.... nicmene PC jeste nepadlo... ale pokud v tom hitmanovi byl nejakej vir kterej palil ramky.... neni mozny, ze by se tomu kamaradovi dostal i do jinych her a kdyz by mi je vypalil, tak by mi to zase poskodilo PC? PLEASE HELP:)
- goor111
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
COZE?:D To mi za tu dobu upadne:D Mno ale tady jde o jinou vec... Kdyz jsem mel ten problem s restartem poprvy jeste pred tim nez to repairnuli v servisu, tak mi pc padlo vzdycky kdyz jsem do urcite miry zaplnil ramky, jelikoz jsem je mel prej spaleny... i kdyz nechapu jak mi hitman mohl spalit ramky, ale neva:D a ted kdyz jsem to vytizil MAXIMALNE na 90 minut a pohoda... a jinak pc mi bezi uz asi 6 hodin a soustavne parim a kutim neco ve winech... tak by to melo bejt v poho, ne?:)
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nevím nic o pálení pamětí RAM, ale i paměti mohou být chybné a pak příčinou pádu hry, nebo i systému. Jinak, pokud hra není originál, může být skutečně zdrojem viru, ale ne příčinou chybné paměti RAM.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”