Zdravim. Doufam ze omluvite zalozeni noveho tematu, i kdyz tu podobne tema jiz je. Ale v tom minulem se problem resil tak trochu zpusobem, ktery memu pripadu fakt neodpovida.
Takze. Chyba kterou mi Winy hlasi je v tematu... Stava se vzdycky kdyz se disk zaplni a mam pocit, ze proste jen tehdy kdyz si disk sahne na spatne clustery. A tim sahne myslim opravdu sahne. Zacne totis slysitelne skrkat a hrkat... Skaredy zvuk, ale disk to prezije. Prezil to uz snad 20x. Jenom se seknou Winy. Dokonce jsem schopen vystihnout situaci, vypnout programy a jen pockat (asi minutu) nez se Winy rozhodnou zemrit modrou smrti.
V Chipsetu problem nebude (reseni v minulem foru). Ten je origos od vyrobce.... A ani to neodpovida chovani. Dalsi navrhovane reseni bylo spustit Chckdsk.... no. Panove a damy - ted reste. Me se nedokaze provest ani ten checkdisk. Skonci na 99% 4te faze. Tam se "zacykli" a proste nejde dal. (cekal jsem hodinu, to snad staci...).
Neni nejaky program ktery by mi prosel disk, oznacil tyhle clustery za "spatne" a proste by na ne Winy uz nesahaly. Beru i Linux utility - Ubuntu nainstalovano. Jakykoliv napad, inspirace na reseni a rady jsou vitany.
Guyes. Dik predem.
KERNEL_DATA_IMPAGE_ERROR