Win XP Pro - Síť

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

PedyMaster
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Win XP Pro - Síť

Příspěvekod PedyMaster » 20 dub 2008 16:34

Zdravim, mám problém. Mám dva PC XP Pro a nasdílené disky. Když chci ovšem zkopírovat nějaký větší soubor (řekněme 10MB+), tak nemám šanci. Pár vteřin to jde tak jak má, ale po cca 4 vteřinách se objeví jedna z hlášek:
1) Cesta je příliš hluboká (kopíruji to rovnou z plochy přímo na disk, žádné další podsložky tu nefigurují.)
2) Zápis se zpožděním se nepodařil (nevím co to znamená. Ta hláška mi nedává smysl)
3) Žádná hláška nevyleze, ale rychlost spadne na krásnách 200KB/s

Obě síťovky jsou 100mbit a ještě před týdnem to fungovalo. Zkoušel jsem reinstal winů na počítači, ze kterého posílam, ale je to pořád stejné. Síťovky samy o sobě by měly fungoval. Mám pres obě internet a ten jede. Dík

EDIT: právě jsem zjistil, že na PC, kde odesílam mam upload asi tak 10kbit (internet mam poměrně slušný a tohle je hrůza) Přijde mi divné, že by bylo něco se síťovou kartou. Fakt už nevím co s tím

Když se objeví hláška "Zápis se zpožděním se nezdařil, tak síť začne fungovat tak jak má, ale jelikož jsem kopíroval videa, tak v tom momentě kdy se síť zasekne se v souboru zasekne i video a odmítá pokračovat

Reklama
Zeppelin
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Win XP Pro - Síť

Příspěvekod Zeppelin » 20 dub 2008 22:50

Vítej na PC-HELP,
Zkontroluj disky v HD Tune, paměti Memtestem, dej si log z HJT (viz můj podpis) do příslušné sekce a dej tomu nadpis "Prosím o kontrolu logu" Je to tak od začátku propojení PC nebo to začalo "z ničeho nic"?
Intel Celeron G1840, 4GB RAM DDR3, MB Gigabyte H81-S2V, Asus GT610 1GB, SSD Kingston HyperX Fury 120GB, WD 500GB SATAII, Asus DVD-RW LightScribe, Fortron 350W

Jak označit téma za vyřešené
HiJackThis
Návod na údržbu systému pro začátečníky

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”