Spyware Terminator nějak se mi kupí viry Vyřešeno
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Spyware Terminator nějak se mi kupí viry Vyřešeno
Nazdar až do teď jsem neměl problém s virama,ale poslední dobou se mi to nějak kupí, a nejhorší to je po nainstalování tohodle prográmku, pomůže mi někdo prosím. Jsou to trojské koně Downloader.Zlob zlob.wen , .wav , Generic, webinstall B , purityscan ac, Win32/heur pls help ,jinak standartně požívám AVG 7.5 s aktualizací při připojení, jo teď jsmem si nainstaloval i 45 denní verzi AVG Internet securit, ale nějak se mi nedaří stáhnout aktualizace
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Spyware Terminator nějak se mi kupí viry
v první řadě vlož log z HijackThis (návod v podpise)
ono jestli to taky není tím, že máš u ST puštěný ten jeho antivirový štít a ten se bije s tvým antivirem a nezahlásí ani jeden nic

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- fredik
- člen Security týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Spyware Terminator nějak se mi kupí viry
Nezakládej pořád nová témata. Pokračuj tady: viewtopic.php?f=47&t=26843&p=161996#p161996
Když se ti někdo delší dobu neozve tak zkus připomenout v původním tématu, místo založení dalšího.
Pošli do toho tématu jak už bylo zmíněno aktuální log. Je tam vidět pozůstatky po antiviru Noroton, používáš ho ještě?
Když se ti někdo delší dobu neozve tak zkus připomenout v původním tématu, místo založení dalšího.
Pošli do toho tématu jak už bylo zmíněno aktuální log. Je tam vidět pozůstatky po antiviru Noroton, používáš ho ještě?
It may take a while to get a response, because the "HJT Team" are very busy. Please, be patient, these people are volunteers. They will help you out, as soon as possible.
Pokud máte nějaký problém, tak mi neposílejte SZ/PM zprávy s logy a dejte je do fóra. Na tyto SZ není možno odpovědět
Pokud máte nějaký problém, tak mi neposílejte SZ/PM zprávy s logy a dejte je do fóra. Na tyto SZ není možno odpovědět
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”