Tune UP, porad jsou tam dny zbyvajici do konce Trial/o Vyřešeno

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

peacoq
Pohlaví: Nespecifikováno

Tune UP, porad jsou tam dny zbyvajici do konce Trial/o

Příspěvekod peacoq » 17 kvě 2008 16:02

Ahoj,

Tune Up pouzivam zdarma, zkusebni verzi. Po instalaci noveho Trial/u se stale zobrazuje pocet dni do konce z puvodni-predchozi verze, 25 dni. Stahoval jsem ze stranek vyrobce, ktery pozaduje e-mai l na stazeni (ale i pri zmene e-mailu se Trial stahne a instaluje ''se zbyvajicimi dny'' puvodni verze, takze ani to neni duvod, jakoze by si vyrobce ''pamatoval'' e-mail a verzi napr. nabizel jen jednorazove k vyzkouseni), ale i z jinych dostupnych oken i z ceskych (bez pozadovaneho e-mailu, kdyby to nejak souviselo z uvedenym), ale porad tak zustavaji ony zbyvajici dny.
Pochopitelne pri smazani jsem zkontrolovat Totak CMDR, zda tam netrci slozka, a restartoval, po od-instalaci i po instalaci.
Je nejaky extra-duvod ? :profesor: :profesor: ...clovek nemusi mit v hlave zrovna ... aby to proste nevedel, a me to nejde naistalovat s 30ti zkusebnimi dny.

Reklama
Koja
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Tune UP, porad jsou tam dny zbyvajici do konce Trial/o

Příspěvekod Koja » 17 kvě 2008 16:11

Tyhle informace jsou zapsány v registrech a zůstanou tam i po odinstalaci a smazání složky, proto si to PC pořád "pamatuje" :)
Everybody lies so don't trust anyone. :)

peacoq

Příspěvekod peacoq » 17 kvě 2008 16:18

... :idea:
uz jsem Tune Up preinstalovaval a instaloval se Trial se 30ti dny.
Tentokrat nejde. Je-li reseni v od-instalaci, vycisteni Ccleaner, spustit kontrolu registru RegCleaner/em, ..udelam to, ale nepamatuji, jak jsem to posledne reinstalovaval. Mozna, ze jsem pouzil tyto veskera nastroje.
...ale je to mozna jen otazka k zamysleni ...protoze 25 zkusebnich dnu tam stale je, a vcera bylo po stejne procedure 24, .. takze ''pocitadlo'' bezi a tady si to ''nepamatuji'' jen PC, ale do te miry, ze za 5 dni proste skonci platnost dnes instalovane Trial/u.
(?)

peacoq

Příspěvekod peacoq » 17 kvě 2008 16:26

Samozrejme to k nicemu nebylo, protoze se v Cclener/u neobjevilo nic ke smazani v souvislosti s odstranenym Tune Up, ani zadne stare 'klice. Nic, jakoby TU nikdy nebyl :)
..a nebo je to normalni ?, ja si ale pamatuji, jak jsem uvedl, ze drive preinstalovavany Trial mel uvedenu delku plnych 30ti dni. (Jak by jinak mel i clovek prehled o aktualnosti, kdyby se takto spatne uvadela delka zbyvajicich dni.)

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Tune UP, porad jsou tam dny zbyvajici do konce Trial/o  Vyřešeno

Příspěvekod karlos » 18 kvě 2008 14:30

Ten program se tak chová, protože si jeho distributoři nepřejí, aby ho někdo používal zadarmo déle, než 30 dní. Pokud jej chceš používat déle, kup si ho. Pokud si ho nechceš koupit, řeš to jinde, protože tady se zlodějnou nezabýváme.

pozn. Ltb: autor tématu se ohradil proti jakémukoliv používání nelegálního software. Nijak se ho samozřejmě netýká slovo "zlodějina", které bylo použito v tomto příspěvku (trial verzi prodlužoval běžnou reinstalací programu). PC-HELP je a bude i nadále legálním fórem, omluvte prosím někdy poněkud neúprosný přístup k věci, díky.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”