servispek trojka(SP) Vyřešeno
servispek trojka(SP)
zdravim co ma obsahovat nova SP3?jeste sem to neaktualizoval pokud wim je to lepsi zmena nebo si mam nechat dvojku?
Re: servispek trojka(SP)
Taky jsem o tom přemýšlel, ale po přečtení tohoto zůstanu u SP2.
To sice jo, ale lze to zase znovu přepatchovat. Nedávno jsem přešel z SP1 na SP2.
Pozor na motivy
Upozornění pro uživatele motivů (themes) třetí strany: Protože Windows XP samy o sobě podporují pouze originální podepsané motivy, tedy asi 3 jsou součástí instalace a další asi 4 se dají stáhnout na webu Microsoftu, motivy třetích stran modifikují systémové soubory (de facto crackují knihovnu uxtheme.dll). Instalace SP3 je vrací do původního stavu, takže motivy třetích stran přestanou fungovat. Stejná situace je i v případě SP1 pro Windows Vista.
To sice jo, ale lze to zase znovu přepatchovat. Nedávno jsem přešel z SP1 na SP2.
hm to je na nic temata jsou mzc ale zkusim tam rozjet vista transformation pack :)
mno eh a jeste jeden stupidni dotaz :) jede to na nelegalnim windows a kde to vubec stahnu?
Vista transformation pack nedoporučuju. Akorát ti to zničí systém. Radši si stáhni nějakej vzhled jako já (.msstyles).
znici system?o tom chci vedet vic :) povidej :)
Re: servispek trojka(SP) Vyřešeno
Už při instalaci se tě to ptá, jestli doopravdy chceš přemazat nějaké soubory systému. Někdy to i nejde odinstalovat... Pro mě je to na nic, když můžu mít jiný vzhled (a milióny dalších), který mi nezabírá RAM. Po úspěšném odinstalování ucejtíš, že se ti Windows zrychlil.
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”