Pomocník pro přesné vyhledávání Google

...

Moderátor: Mods_senior

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Pomocník pro přesné vyhledávání Google

Příspěvekod Jan Pašek » 24 črc 2008 18:31

Používat Google zatím není nic trestného tak proč dokonale nevyužít jeho funkce. Jenže vyplnění formuláře pro podrobné hledání mi někdy připadá jako malá vědecká práce a ještě musím znát určité zásady. Připravil jsem pro Vás tabulku „pomocníka“,která vám pomůže vygenerovat výraz přesného hledání, který za pomoci klávesové zkratky vložíte přímo do vyhledávacího řádku Google.cz
Tabulka je napsaná v Excelu.
Návod na použití je přímo v tabulce.
Tabulku je možné upravovat podle vlastních potřeb.
Pokud si myslíte že jste úpravou dosáhli zlepšení nezapomeňte se s námi o něj podělit (nabídněte ke stažení váš soubor)
Pokud v tabulce naleznete chybu a nevíte si s jejím odstraněním rady dejte vědět pokusím se zjednat nápravu.
Pokud uznáte že tabulka je tak dobrá že ji chcete nabízet i na svém serveru pak jedině když uvedete odkaz na tuto domovskou stránku.
Přílohy
Vyhledávač Multimediálních souborů.xls
Sešit aplikace Excel. Spustitelné též v Open Office
(66 KiB) Staženo 76 x
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Reklama
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Re: Pomocník pro přesné vyhledávání Google

Příspěvekod X » 24 črc 2008 19:09

Multimediální soubory se dobře hledají na: http://www.altavista.com/

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Re: Pomocník pro přesné vyhledávání Google

Příspěvekod Jan Pašek » 27 črc 2008 13:47

Možná že se to mělo jmenovat: NAJDĚTE SVŮJ FILM, HUDBU NA VAŠEM OBLÍBENÉM SERVERU POMOCÍ PŘESNÉHO VYHLEDÁVÁNÍ GOGLE
Protože tenhle příspěvek pomalu zapadá do propadliště dějin postrčím jej tímto opět do top 15.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (inet)”