Opera-problémy s přihlašováním Vyřešeno

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

Sgt.Luke
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Opera-problémy s přihlašováním  Vyřešeno

Příspěvekod Sgt.Luke » 09 zář 2008 22:58

Ahoj, prohlížeč Opera používám už několik let,ale před pár týdny mi začalo dělat problémy přihlašování do e-mailu na

Kód: Vybrat vše

www.seznam.cz
, web mi hlásí, že jsem připojen,ale když si chci přečíst nové e-maily tak to po mě chce se přihlásit a i když zadám správně jméno i heslo, tak se mi opět načte stránka s vyplněním přihlašovacích údajů(bez jakékolik zpávy o špatném zadání údajů). To samé se mi stává i při přihlašování na

Kód: Vybrat vše

www.spoluzaci.cz
jestli má/měl někdo stejny problém a už se mu povedlo ho vyřešit pls pomozte :idea: , to přepínání mezi IE a Operou už mi leze na nervy :x . Dik za každou odpověď :bigups:

Reklama
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Opera-problémy s přihlašováním

Příspěvekod Pic » 09 zář 2008 23:21

Vymaž cookies a dočasné soubory.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

neotek
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod neotek » 10 zář 2008 08:29

Tak to mi začalo taky dělat.
Naposledy upravil(a) neotek dne 10 zář 2008 09:34, celkem upraveno 1 x.
Deska:Gigabyte GA-790XT-USB3 Procesor :AMD Phenom II X6 1075T Black Edition Grafika :ATI Sapphire HD6870 1GB (256) Zdroj: Seasonic 650W Paměť :A-DATA 4GB (2x2GB) Disk 2x :Samsung F1 250GB + Samsung 500GB Skříň :Thermaltake Systém :Winsows 7 Monitor :24" Samsung BX2450 -2ms

george
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod george » 10 zář 2008 09:14

Na emailových adresách ...@seznam.cz problém není, včera jsem to otestoval a žádné potíže - doporučuji hledat lokální chybu a nepoškodit si počítač v nadměrném hnutí mysli. :D
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...

Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod Myloš » 10 zář 2008 09:31

Měl jsem před časem problém (z Opery) přihlásit se na e-mail Seznamu (přitom POP3 a SMTP bez problémů).
Stačilo změnit nastavení pro Seznam: pravá myš na dané stránce —> Upravit místní nastavení —> připojení —> Maskovat se jako Firefox a už to šlo.
Nevím, proč se nešlo přihlásit a nevím, proč zabralo zrovna tohle (na hotlajně popřeli, že by blokovali Operu).
  • Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
  • Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
    • Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
    • Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
  • Mýliti se je Myloš. ;-)

Merlin66
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod Merlin66 » 10 zář 2008 12:13

No mě se nedalo včera zničehonic přihlásit na PC-Help. Mám nastaveného správce hesel (Opera 9.52) , po přihlášení mě to opět vyhodilo na hlavní stránku s nabídkou na přihlášení.

Zkusil jsem to z Mozilly - bez problémů.

Vyčistil jsem cookies -dělalo to stále. Tak jsem to nastavil dle Myloš (díky za radu) a funguje to. :D
Můj první stroj: Atari 800XL

Sgt.Luke
nováček
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Sgt.Luke » 10 zář 2008 21:57

Tak jsem udělal vše co je tu napsáno,zkusil smazat cookies a nic,ale ten typ od Myloše pomohl,dik moc gj :smile:

zorro
nováček
Stav:

Příspěvekod zorro » 13 říj 2008 19:39

Ahoj také mám stejný problém. Když se mi to asi před rokem stalo poprvé, nainstaloval jsem novou verzi operi do nového umístění a vše znova běželo. Nedávno se mi to samé stalo znova.
Dnes jsem něco zkoušel a povedlo se mi následující viz postup:
1)otevření www.seznam.cz
2)zadat jméno a heslo a přihlásit-zobrazí se panel pro opětovné přihlášení(přihlášení se nepodařilo
3)kliknout na zpět(u mě 2x) až bude v okénku pro zadání stránky následující https://login.szn.cz/loginProcess a na levém konci okénka bude žlutě podbarvený zámeček a login.szn.cz-je důležité mít to tam takto
-(není zobrazena žádná stránka-jen bílá plocha a v levém horním rohu podtržená šipka fialové barvy)
4)kliknout na tu šipku a normálně se dostanu do mé schránky

Prosím zkuste to někdo. Kdyby to bylo nesrozumitelné, pošlete e-mail a já pošlu sejmuté obrazovky. Několikrát jsem to ověřoval a u mě to fakt funguje.

gratt
nováček
Stav:

Příspěvekod gratt » 03 srp 2009 01:14

Nastav si správně datum a čas ve windows

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”