Mám zvláštní problém. Mám novy notebook Thinkpad na kterem byl predinstalovany windows xp, se spoustou programu od vyrobce. Mam zvlastni problém s internetem. Problem je ruzny podle prohlizecu, ale zkousel FF, IE i Operu a nikde to nefunguje radne. Mezi me problemy patri napriklad: FF - na seznamovsekm emailu nemohu rozkliknout maily, vzdy kdyz klinu na mail na vypisu, tak se mi pouze aktualizuje vypis mailu a zadny mail se neotevre. Na jinych strankach (hattrick.org) se mi pri kazde snaze kliknout na odkaz zobrazi "Pro zobrazení této stránky musí Firefox znovu odeslat požadavek, který zopakuje akci (jako např. hledání nebo potvrzení objednávky), která byla provedena již dříve." Toto se mi zobrazuje opakovaně, i když nic nedělám po nějaké chvilce. Na jinych pocitacich, kde je FF s timto problem neni. A v jinych prohlizecih, napr. v Opere to funguje bez problemu i v mem notebooku. Ve FF mám také problémy, kdyz se snazim v novem okne otevrit nejakou jinou stranku - nejake video. Proste se nenahraje stranka a jen to "cuka".
Vsechny tri prohlizece maji problem s aktualizaci - na nekterych strankach, kde se pri reload ma aktualizovat obsah, se neaktualizuje a zobrazuje se porad to same.
S FF jsem byl vzdy spokojeny, ale ted funguje zalostne. Zkousel jsem si instalovat starsi verze FF, ale zadna zmena nenastala. Opera je super, ale ne se vsema strankama je kompatibilni. V Bloguje.cz je problem s editaci clanku v Opere.
Nemate nekdo podobne problemy?
Uvažuju, že bych nainstaloval jinou verzi XP, než jsou ty originální. Nevítě nekdo náhodou, jestli je to legální?
diky za pomoc
Problém s prohlížeči Firefox, Opera, Eplorer
- Mirek1
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém s prohlížeči Firefox, Opera, Eplorer
Ahoj,poradím ti žalostně málo..to málo může souviset s emailem na Seznamu.cz
Vytáhl sem si řádek a to tento:FF - na seznamovsekm emailu nemohu rozkliknout maily, vzdy kdyz klinu na mail na vypisu, tak se mi pouze aktualizuje vypis mailu a zadny mail se neotevre
Rada je:Pokud máš ve Správci doplňků rozšíření Skype, tak je na vině ono, rozšíření tedy odinstaluj nebo zakaž.
Můžeš mít Skype i nemusíš..vůbec to nemusí souviset,píšeš že máš dost nakoplý wokna..no nic,zkus se podívat a dej vědět.
Vytáhl sem si řádek a to tento:FF - na seznamovsekm emailu nemohu rozkliknout maily, vzdy kdyz klinu na mail na vypisu, tak se mi pouze aktualizuje vypis mailu a zadny mail se neotevre
Rada je:Pokud máš ve Správci doplňků rozšíření Skype, tak je na vině ono, rozšíření tedy odinstaluj nebo zakaž.
Můžeš mít Skype i nemusíš..vůbec to nemusí souviset,píšeš že máš dost nakoplý wokna..no nic,zkus se podívat a dej vědět.
Na seznam.cz je momentálně nějaký problém, nedá se přihlásit do účtu automaticky (Opera Wand dat) ale ani ručně a to se tam občas děje jejich problém. Asi před 2-3 mi dny jisté potíže hlásil Google i uživatelé, kterým chodil Gmail přihlašování jen v angl. verzi.
Firefox jsem dnes nezkoušel, ale i na to dojde. IE nepoužívám.
Firefox jsem dnes nezkoušel, ale i na to dojde. IE nepoužívám.
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Doporučuji udělat úklid v počítači třeba Ccleanerem (včetně registrů) a pak zkontrolovat programem Mwav.exe, zda nemáš v PC nějakou verbež, což je dle popisu dosti pravděpodobné.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Vyřešil jsem nastavením pro Seznam (taky jsem se nemohl přihlásit, Opera 9.52) – identifikace prohlížeče: maskovat se jako FF.george píše:Na seznam.cz je momentálně nějaký problém, nedá se přihlásit do účtu automaticky (Opera Wand dat) ale ani ručně…
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Tak odinstalovani skypu z FF pomohlo. Seznam email funguje. Děkuji. Zbytek ještě prozkouším.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Chyba načítání stránky v prohlížeči, kde to fungovalo! Příloha(y)
od Minapark » 23 srp 2024 11:53 » v Internet a internetové prohlížeče - 5
- 4951
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
30 srp 2024 09:29
-
-
- 4
- 3385
-
od lukas222