Ahoj vsichni kdo ste mi schopny pomoct xD. Posledne se mi uplne seknul komp (ani sem nemoh hejbat s mysi) ... zrovna kdyz sem pracoval s aplikaci google chrome. tak sem skusil resnout comp... to neslo, proto sem odpojil od zdroje... Kdyz sem komp zapnul ... jenom cerna obrazovka a pocitac chvili pracoval. pak sem ho skusil resnout... zase nic. Ted sem to skusil znova a naskocila info tabulka este pred startem woken. Zni to takle: Warning! Now System is in safe mode. Please re-setting CPU Frequency in the CMOS setup
//mod. by Ltb - úprava předmětu (Problem je coby nadpis nekonkrétní)
dělal si něco s procesorem?? taktotval?? a pokud biosu nerozumíš tak pro tebe bude asi nejlepší když resetneš bios tak že vytáhneš baterku na chvíly a pak ji tam zase vrátíš to bude ten nejjednodušší způsob
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
Máš špatně nastavený kmitočet - takt procesoru v Biosu.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC! Nic není dokonalé, ani člověk!
Ahoj,
na svém PC jsem upgradoval procesor z Ryzen 5600X na 5700X3D. Na desce jsem updatoval BIOS na novou verzi.
PC nenaběhlo pouze se roztočili ventilátory, na desce se rozsvítila červená dioda CPU. Pomohlo vyndat baterii na desce. Poté PC bez...
Zdravíčko, dnes mi na max. pár sekund zhasl počítač a potom se vše načetlo až na jednu aplikaci. Našel jsem jsem toto v hlášení Zabezpečení a údržba > Sledování spolehlivosti. Dokáže mi říct jak moc kritické to je a co se vůbec jedná.
E.:...
Poslední příspěvek
Jak moc kriticke to je uvidis sam casem a o co se jedna take musis zjistit sam, pouze z tehle chyby se to zjistit neda.
Je treba postupovat metodou pokus-omyl. Pokud se to bude opakovat, je to vazne a muze to skoncit ze nebude obraz vubec.
po nainstalování WIN 11 na starší Acer Predator 17 (980m), aktualizací, ovladačů, Avast One, CCleaner, Chrome, TeamViewer, VLC, WinRAR a Office 2024 na ntb při spuštění a pak klidně 10x v průběhu večera vyskakuje cmd s:
"FINDSTR: Cannot...