XP + transform packy Vyřešeno
XP + transform packy
Pokud do normalního OS jako třeba XP Pro přidám nějaký ten transform pack třeba na vistu nebo vienu, ubere to XPčkám na výkonu?
AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730
- gyga
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: XP + transform packy
Používám VistaMizer + nějaké ty další panely a výkon mi přijde stejnej.
Lenovo Thinkpad Edge 15
- Elusive
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nedělej to, tyhle "packy" jdou hodně hluboko, přepisují systémové soubory vlastními a PC se časem stane nestabilní a nepomůže ti nic, kromě formátu. Pokud toužíš po změně vzhledu, radši si stáhni nějaký skin (jsou jich milióny, ten "svůj" si určitě najdeš), stáhni si ikonky a kurzory, vše dle libosti. Je to sice pracnější, ale odinstalace nebo návrat ke klasickému vzhledu je věc jednoduchá a nezanechá žádné nechtěné stopy.
takže třeba windowsblinds je mnohem lepší než nějaký pack?
AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730
Pridal bych se k Elusive. Pridavne packy nebrat. Mam s tim jenom spatne zkusenosti! Musel jsem formatovat. fakt se s tim nic nedalo delat. Nekolikrat jsem to tu uz resil.
...and I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you. Jules,Pulp Fiction
actionboy píše:takže třeba windowsblinds je mnohem lepší než nějaký pack?
Jo, to je.
Re: XP + transform packy Vyřešeno
díky to sem potřeboval vědět 

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”