Popis případu.
Dnes mi kamarád zavolal že má rozbitý počítač. Všechny soubory má vymazané. Šel jsem se na to podívat. Přihlášení probíha dobře. Říkal mi, že měl jiné pozadí na ploše a plochu měl plnou písniček. Podíval jsem se do složky users a tam byla záloha k dnešnímu datumu. Tudiž jsem dal obnovu systému ale soubory se nevrátili. A jákýkoli nový soubor se po odhlášení ze systému vymaže.
Jak se to stalo? (Verze kamaráda)
Před třemi dny u něj byli příbuzní a jeho malý bratránek, který za chodu vypojil počítač z elektrického obvodu. Celé tři dny zůstal počítač vypojen až do dnes.
Z toho jsem usoudil...(Amatérská terorie)
Při náhlém vypojení počítače z obvodu se zhroutil systém a tím se poškodili systémové soubory a soubory které nebyli uloženy v registrech (hudba a video, jelikož hry a programy zůstali tak jak mají být).
Mnou určená diagnóza
Jelikož má všechnu hudbu a programy na CDčkách, tak bych formátoval disk a W Vista bych nainstaloval znovu.
Existuje jiné řešení?
Pokud ano, byl bych rád, kdyby jste mi pomohli.
Problém s W Vista Vyřešeno
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Problém s W Vista Vyřešeno
Vim neco, co Bill Gates ne. Co jsou drobné...
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém s W Vista
viděl bych to na nějaképoškození disku či těch registrů. ty data pochybuju že dostaneš zpět
. můžeš zkusit použít nějaký program na obnovu smazaných dat a uvidíš. doporučuji R-Studio.

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Problém s W Vista
Dobře, podívám se na ten program, dnes odpoledne k němu jdu se na to znovu podívat a spíše jednat. Tak podám hlášení.
Vim neco, co Bill Gates ne. Co jsou drobné...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 4061
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
28 lis 2024 10:06