Ajoj
Môžete ohodnotiť moju stranku www.chatamonika.xf.cz? Ako sa vam pači? Možete i porovnať zo strav strankou ktora sa nachadza v odkaze chatamonika OLD.
Dakujem,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Ohodnotenie
- benik.martin
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Ohodnotenie
mě se líbí:) akorát to horní menu bych dal někam jinam...protože mi trvalo docela dlouho na první pohled ho najít...otevřu stránku a řikám si,sakra dyť tam vubec nic není
dal bych menu někam aby vyčnívalo 

zákl: MSI K9N6SGM-V
proc: AMD Sempron 3000+
RAM: 2GB DDR2 667 MHz - integr. graf: 256 MB
HDD: 149 GB
Windows XP Home SP3
proc: AMD Sempron 3000+
RAM: 2GB DDR2 667 MHz - integr. graf: 256 MB
HDD: 149 GB
Windows XP Home SP3
Re: Ohodnotenie
Omezím se na kritiku (aneb co zlepšit):
- Hodně malá písmenka, která nejdou v 6. verzi exploreru (k dnešnímu dni 22 % návštěvníků) zvětšovat, protože je jejich velikost definovaná v jednotkách pt, které IE 6 neumí zvětšovat.
Pokud si nechceš takové návštěvníky vyhnat, změň jednotky na klíčové slovo, procenta nebo jednotky em. - Na některé obrázky se dá kliknout, na jiné (spojené v horním banneru) ne. Na prvné pohled je není možné od sebe odlišit; zmatek v návštěvníkově hlavě.
- Rozměry fotek jsou pro web nesmyslně veliké – kdo má na svém monitoru rozlišení 2272x1704 pixelů? Takhle velký obrázek si stejně musí zmenšit, aby z něj neviděl jen kousek. Nadto pak mají ty fotky okolo 800 kB, což je zbytečné.
Doporučuji zmenšit, maximálně tak 1200×900, ale klidně ještě o kousek míň. - Návštěvnost (toplist) je informace zajímající tebe, ale nezajímající většinu návštěvníků. Vyhodil bych.
- Gramatika – doporučuji nějakého korektora; neumím sice slovensky natolik, ale přesto se mi nezdá, že by bylo ubytování celorocné (č?), v nadpise je ubytovanie a v <title> je ubitovanie, v patičce mě zdrojoví kod také příliš nepřesvědčuje o správnosti; dál nehledám.
- Průběžná nepřehlednost; například toto:
V prípade záujmu nas kontaktujte na : tc : +421 58 7981 181 mobil : +421 905 348 599jano.d403@seznam.cz tešime sa na vašu návštevu. nevypadá ani trochu přehledně. Co třeba takhle:
V prípade záujmu nas kontaktujte na:
— +421 58 7981 181
— +421 905 348 599 (mobil)
— jano.d403@seznam.cz
Tešime sa na vašu návštevu.
Musím končit, tak snad s nápady přijde ještě někdo další.
Zpět na “Web-tipy a vaše weby”