Modrá smrt poraďte
- amaroun
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Modrá smrt poraďte
Našim se vysypal PC.Mají XP home.Po naběhnutí normálně naběhne Bios a pak i úvodní logo Windows, ale pak se objeví tato modrá hláška viz. obrázek.
a nelze ho spustit ani do stavu nouze, nikam.Co se s tím dá dělat, nejméně náročného.Zkoušel jsem i opravu pomocí CD s WinXP, ale chce to po mě zase ovladače na disky a to zase musím vyštrachat diskeťárnu z půdy.- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Modrá smrt poraďte
vypadá to na poškozený registr.zkusím pohledat nějaké řešení, ale moc šancí tomu nedávám
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
To vypadá na chybu na systémovém disku a tak došlo pravděpodobně k poškození registru.Tedy, pokud to není nekvalifikovaným zásahem do registru uživatelem. Teoreticky lze registr obnovit z DOSu, pokud je k dispozici záloha registru, ale prakticky jsem to nikdy nezkoušel.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
TADY máš návod, jak to opravit. je to trochu složitější
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
- amaroun
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
No to je radost ta oprava, takže diskeťárna z půdy dolů a o víkendu mám co dělat.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Přepnutí na D.O.C.P = modrá smrt Příloha(y)
od Pedrossos » 12 lis 2024 03:09 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2230
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
12 lis 2024 21:29
-
-
- 5
- 4215
-
od mmmartin
27 říj 2024 10:25
-
-
2 grafické karty dohromady Sapphire Radeon RX 580 NITRO+ 8GB GDDR5 11265-21-20G (Modrá)
od shadow master sniper » 30 čer 2024 12:06 » v Hry - 1
- 4270
-
od petr22
30 čer 2024 12:38
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”