Slušné; grafika sice strohá, ale neurazí a je to 1000× lepší než nějaký přeplácaný hrůzinec.
Na můj vkus je to sice moc šedivé, ale vkus je do značné míry individuální záležitost.
Pokud jde o čitelnost – blbě se mi to sice usuzuje ze zatím jen jednoho (a nadto nepříliš dlouhého) článku, ale i něj by nezaškodilo členění do odstavců – čím delší je totiž jednolitá masa textu, tím horší orientace v něm.
A hlavně je třeba odstavce od sebe oddělovat. Je vcelku jedno, jestli budou oddělené mezerou mezi sebou (margin-top, resp. margin-bottom), anebo odstavcovou zarážkou (text-indent), ale rozhodně bych i
text takového článku rozdělil aspoň na dva odstavce.
Teď jsem se podíval do kódu a polilo mě horko… vím, redakční systém není ruční práce, ale poladit by to chtělo, protože napříkald toto:
<p class='article-perex'><p>Nehráli jste ještě tuto hru a nevíte, co od ní čekat? Pomůže Vám tento článek.</p></p>je totální nesmysl; HTML neumožňuje vnořit jeden odstavec do druhého, což znamená, že:
značka <p> uzavře předchozí <p class='article-perex'> (neboli odstavec, ve kterém nebude nic), v tomto (<p>) odstavci bude text, ten bude uzavřen značkou </p> a pak bude následovat nadbytečná značka </p>
Pokud jde o růzé shoutboxy a ankety na úvodní stránce, jsem jejich velkým odpůrcem.
Když už bez toho nemůžeš být, pak je víc než dobře, že jsi anketám vyhradil zvláštní stránku.