Visty jdou bez produkt key
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Visty jdou bez produkt key
Ahoj, musel jsem přeinstalovat notebook. Použil jsem Recovery DVD. Při instalaci to po mě nechtělo produkt key. Vše funguje a na ověření pravosti to také projde. V noteboku nějaký key je, ale jiný než na té nálepce. Je to běžné toto ? Díky.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Visty jdou bez produkt key
Mám takový dojem že vložený produktový klíč se neuvádí a to záměrně celý. Což by byl ten rozdíl.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Recovery DVD očividně není instalačním DVD – proto nevyžaduje zadání čísla.
Je to imho záloha otisku disku.
Je to imho záloha otisku disku.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Já než jsem to Recovery použil, tak jsem HDD naformátoval. Takže jsem ty Visty znovu nainstaloval. Ten produkt key co tam mám teď je také 25 místný a zjistil jsem ho programem Aida 32.
- MartinZX9R
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
U předinstalovaného OS není při přeinstalaci product key vyžadován. To, že se neshoduje s kódem nalepeným na štítku zespodu, je taky pravda. A oddíl C: můžeš formátovat jak chceš, nebo na něj nainstalovat cokoli, přeinstalace pomocí Recovery DVD půjde i tak. Na disku je totiž skrytý oddíl RECOVERY, z něhož ta přeinstalace probíhá. Si aspoň myslím... 

Gigabyte B760 Aorus Elite AX (Intel B760), Intel Core i7-13700K + Noctua NH-D15S, Kingston Fury Beast Black (2x 32GB), Gigabyte GeForce RTX 4070Ti Gaming OC 12GB, Samsung SSD 980 Pro M.2 - 2TB, Asus Xonar DSX, Fortron Hydro G 850 Pro - 850W, Be Quiet! Pure Base 500FX, Samsung Odyssey G50A 27", MSI Clutch GM41 LW Wireless, MSI Vigor GK50, W11 Pro 64bit.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Asi je to tak. V programu Partition Magic vidím skrytý oddíl velký 10 gb. Tak už je mi to jasný. Díky.
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”