Visty jdou bez produkt key

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

martinsima
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Visty jdou bez produkt key

Příspěvekod martinsima » 16 led 2009 23:19

Ahoj, musel jsem přeinstalovat notebook. Použil jsem Recovery DVD. Při instalaci to po mě nechtělo produkt key. Vše funguje a na ověření pravosti to také projde. V noteboku nějaký key je, ale jiný než na té nálepce. Je to běžné toto ? Díky.

Reklama
Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Visty jdou bez produkt key

Příspěvekod Jan Pašek » 16 led 2009 23:33

Mám takový dojem že vložený produktový klíč se neuvádí a to záměrně celý. Což by byl ten rozdíl.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod Myloš » 16 led 2009 23:39

Recovery DVD očividně není instalačním DVD – proto nevyžaduje zadání čísla.
Je to imho záloha otisku disku.
  • Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
  • Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
    • Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
    • Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
  • Mýliti se je Myloš. ;-)

martinsima
nováček
Stav:

Příspěvekod martinsima » 16 led 2009 23:47

Já než jsem to Recovery použil, tak jsem HDD naformátoval. Takže jsem ty Visty znovu nainstaloval. Ten produkt key co tam mám teď je také 25 místný a zjistil jsem ho programem Aida 32.

MartinZX9R
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod MartinZX9R » 17 led 2009 10:12

U předinstalovaného OS není při přeinstalaci product key vyžadován. To, že se neshoduje s kódem nalepeným na štítku zespodu, je taky pravda. A oddíl C: můžeš formátovat jak chceš, nebo na něj nainstalovat cokoli, přeinstalace pomocí Recovery DVD půjde i tak. Na disku je totiž skrytý oddíl RECOVERY, z něhož ta přeinstalace probíhá. Si aspoň myslím... :wink:
Gigabyte B760 Aorus Elite AX (Intel B760), Intel Core i7-13700K + Noctua NH-D15S, Kingston Fury Beast Black (2x 32GB), Gigabyte GeForce RTX 4070Ti Gaming OC 12GB, Samsung SSD 980 Pro M.2 - 2TB, Asus Xonar DSX, Fortron Hydro G 850 Pro - 850W, Be Quiet! Pure Base 500FX, Samsung Odyssey G50A 27", MSI Clutch GM41 LW Wireless, MSI Vigor GK50, W11 Pro 64bit.

martinsima
nováček
Stav:

Příspěvekod martinsima » 17 led 2009 20:59

Asi je to tak. V programu Partition Magic vidím skrytý oddíl velký 10 gb. Tak už je mi to jasný. Díky.

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”