mizení inkoustu
mizení inkoustu
Mám tiskárnu Epson DX 8450 a nedávno jsem měnil všechny cartridge.Během pár týdnů jsem zjistil,že jsou skoro prázdné a to sem nijak moc netiskl.Zkoušel jsem přeinstalovat ovladače a kazety jsou originální.Ani v tiskárně sem si nevšiml,že by byl někde vyteklý inkoust.Nemáte s tím někdo zkušenost?Dík.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: mizení inkoustu
Buď nebyly kazety plné, což se může stát a nemusí, nebo si neuvědomuješ kolik jsi toho vytiskl a máš zbytečný pocit, že ten inkoust něco upíjí.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Tisknu jen texty a původní kazety mi vydržely půl roku a tyhle asi jen měsíc.Fakt záhada.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nezapínáš ji pokaždé se spouštěním PC?
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Zpět na “Problémy s hardwarem”