Mám takovej problém že mám bezdrátové pripojení od T-mobilu takovou tu stříbrnou kartu webnwalk nebo jak se to menuje rychlost je 3,6Mb/s pred pár dnami se ješte dalo celkem normálne prohlížet stránky a načítaly se i obrázky ale tet se to strašne zpomalilo a nekteré se ani nenačtou a ani obrázky se neukážou neví nekto jak mám tento problém řešít? moc se do toho nerozumím a za každou informaci budu moc rád a předem dekuji a omlouvám se za moje psaní
/upraven nadpis. "Kdo poradí" není zrovna moc výstižný.memphisto
Zpomalení stahování přes Web n Walk Vyřešeno
Re: Kto poradí
hele...tata to mel taky a taky mu to chvili slo rychle, ale pak to treba celej vecer neslo...je to tim, ze se to prenasi vzduchem...neni to jak treba UPC kabelem, takze staci, aby si pred satelit sedl ptak, nebo si mel pred domem strom, a je to...zkus treba jit nekam jinam a jestli ti to nepude, tak se obavam, ze ti t-mobile rekne, ze se to stava....
Čím víc se učíš,tím víc víš,čím víc víš,tím víc zapomeneš,čím víc zapomeneš,tím jsi hloupější,tak proč se učit?
a nemá to nějaký FUP (limit pro stažený data) a že by si ho překročil a oni to zpomalili
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
zao píše:a nemá to nějaký FUP (limit pro stažený data) a že by si ho překročil a oni to zpomalili
nemaj
Čím víc se učíš,tím víc víš,čím víc víš,tím víc zapomeneš,čím víc zapomeneš,tím jsi hloupější,tak proč se učit?
Re: Zpomalení stahování přes Web n Walk
skoušel sem tam dát jinou kartu a delalo to to samé tak su z toho na nerva nikto neví co stím?
a.standa píše:Mám takovej problém že mám bezdrátové pripojení od T-mobilu takovou tu stříbrnou kartu webnwalk nebo jak se to menuje rychlost je 3,6Mb/s pred pár dnami se ješte dalo celkem normálne prohlížet stránky a načítaly se i obrázky ale tet se to strašne zpomalilo a nekteré se ani nenačtou a ani obrázky se neukážou neví nekto jak mám tento problém řešít? moc se do toho nerozumím a za každou informaci budu moc rád a předem dekuji a omlouvám se za moje psaní
/upraven nadpis. "Kdo poradí" není zrovna moc výstižný.memphisto
moc dekuji memphisto
Mužu to mít zavirovaný?
Nikto se nenajde co by mi stím poradil nebo řek co by to mohlo být že to mám tak nehorázdne zpomalené 

- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Vlož pro jistotu do sekce HijackThis log ze stejnojmenného programu (návod na vytvoření logu mám v podpise), aby se vyloučila virová nákaza. Jinak toto připojení dost ovlivňuje síla signálu
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
memphisto píše:Vlož pro jistotu do sekce HijackThis log ze stejnojmenného programu (návod na vytvoření logu mám v podpise), aby se vyloučila virová nákaza. Jinak toto připojení dost ovlivňuje síla signálu
Memphisto tak sem to tam vložil a kdyš sem am skoušel jinou kartu tak to taky nešlo a v druhým notesu to fakčí tak nevím co stím

prosím vás chci se jen zeptat kdyš použiju Cleaner tak se mi vimažou fotky a vše co mám uložené v notasu? Nebo jak to mám chápat moc se do toho nevyznám za odp moc dekuji
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
fotky určitě ne. Vymažou se chyby v registrech a dočasné nepotřebné soubory (Temp), ale data rozhodně ne
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Pozoruji zpomalení iPhone 12
od HelFix » 25 pro 2024 16:43 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 7
- 4565
-
od HelFix
Zobrazit poslední příspěvek
25 pro 2024 18:04
-
-
- 16
- 8747
-
od šulda
28 bře 2025 21:30
-
- 7
- 4188
-
od petr22
18 srp 2024 10:25
-
-
Zpětná komunikace z NTB na tiskárnu přes switch Příloha(y)
od vasekpetr1 » 24 říj 2024 21:25 » v Sítě - hardware - 16
- 9330
-
od vasekpetr1
10 pro 2024 17:05
-
-
-
Bezdrátový ovladač mi nejde spárovat přes Bluetooth
od maschke0 » 11 srp 2024 21:12 » v Taktování a další úpravy PC - 14
- 10485