Formátování bez práv.
Formátování bez práv.
Ahoj,chci se zeptat když na Windows XP Proffesional SP3 nemám práva tak při formátování mi to píše :"K této akci nemáte dostatečná práva." dá se to vyřešit nějakým jiným programem bez práv nechci radu že si mám dát všecky práva ale jak to udělat bez nich když tak nějaký program ale jen co se spouští protože instalační mi je bez práv k ničemu...Dík 

Re: Formátování bez práv.
Chceš formátovat disk? Stáhni si GParted, s tím to půjde.
http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... ed-livecd/
http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... ed-livecd/
Však já vím přes linux nebo instalační cd Windows by to šlo já jsem to chtěl zkusit bez práv na Windowsu..
ale nejde to žádný program který by to uměl a fungoval jsem nenašel jedině HP Windows Format by možná šel ale ten se zase musí instalovat ani v příkazovém řádku to nejde takže to asi nejde..ale dík za rady...
jinak dík Radix..jo a chtěl jsem formátovat USB flasku..ale to jsem sem nepsal protože je to jedno jestli je to USB nebo IDE,SATA disk...
ale nejde to žádný program který by to uměl a fungoval jsem nenašel jedině HP Windows Format by možná šel ale ten se zase musí instalovat ani v příkazovém řádku to nejde takže to asi nejde..ale dík za rady...
jinak dík Radix..jo a chtěl jsem formátovat USB flasku..ale to jsem sem nepsal protože je to jedno jestli je to USB nebo IDE,SATA disk...
Off topic
tak na flesku mam super návod:
- 1. připravíme si akvárko s vodou, kladivo,benzín a zápalky (možno i pepo pro větší efekt

2. vhodíme flesku na 10 minut do okvárka
3. vyndáme flesku a 5x do ni majzneme kladivem ale ne moc
4. polijeme benzínem (pepem) a škrtnutou sirku hodíme na politou flesku

Mous:Je tu ale jeden problém. Tvůj návod není univerzální, protože to na tu moji neplatí
vymyslíš "spešl" návod pro mě?

Off topic
tak jo pro super odolné flesh disky tu máme návod:
- 1. Připravíme si potřebné věci pro formátování (H2S04 to byl vtip

2.položíme flash disk do lisu a spustíme jej
3.následně flashku nafoukneme pumpičkou a je jako nová
- 1. budeme potřebovat: 50m měděný kabel o průměru 10mm dvě kovové svorky a gumové oblečení
3. zavoláme do elektrárny ať na chvíly vypnou proud
2. oblíkneme si gumové oblečení a 50m kabel připevníme svorkou ne transformátor (na stranu vvn)
3. druhou část kabelu připevníme svorkou k flash disku ustoupíme 10-50m od flash disku
4. zavoláme do elektrárny ať pustí proud
Prosím adminy o smazání předešlých Mous(ových) příspěvků které mají být "vtipné" jsou jen hloupé a nikomu nepomohou...
jackm: Neber to tak vážně, je to myšleno ironicky
a to, že to nerozesmálo tebe, neznamená, že nikoho
V každým případě se o formátování, sice fyzické, jedná..
A jinak, proč to nezformátuješ na PC, kde práva máš? na rozdíl od školy, nebo kde se to pokoušíš...takhle si to zbytečně komplikuješ a stejně nic nevyřešíš...

V každým případě se o formátování, sice fyzické, jedná..
A jinak, proč to nezformátuješ na PC, kde práva máš? na rozdíl od školy, nebo kde se to pokoušíš...takhle si to zbytečně komplikuješ a stejně nic nevyřešíš...
Re: Off topic
Mous:
Kravinky kravinky. Jednou to mohlo stačit. Příští Off topic takového rozsahu už bez milosti mažu.
Kravinky kravinky. Jednou to mohlo stačit. Příští Off topic takového rozsahu už bez milosti mažu.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Reinstal Win 11 a formátování disku Příloha(y)
od Kemot » 06 říj 2024 18:53 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 3161
-
od šulda
Zobrazit poslední příspěvek
06 říj 2024 20:58
-
-
-
Flash disk-problém s načtením, žádá formátování Příloha(y)
od marekk » 10 lis 2024 10:10 » v Vše ostatní (hw) - 16
- 5347
-
od šulda
Zobrazit poslední příspěvek
10 lis 2024 23:38
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”