BSOD a restarty, spustím jen nouzový režim.
BSOD a restarty, spustím jen nouzový režim.
Dobrý den, sformýtuji windowsy nabootuji, potom přes NTFS sformátuji, nakopírují se složky, resetne se PC, proběhne zadání CD-KEY apod..všechno se nainstaluje..jsem normál na novém windowsu..resetnu jej nebo vypnu a při načítání windowsů až naskočí modrá obrazovka a během sekundy se to restartuje a jde to spustit jen přes nouzový režim..Prosíím moc o radu..co s tím..zkoušel jsem Visty, XP-cka Profiky i Homy..a pořád to dělá jen toto..S díkem za brzkou a radnou odpověď..
Naposledy upravil(a) Myloš dne 06 kvě 2009 21:51, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu (s ohledem na pravidla; přečti si je!) z původního nic neříkajícího „PROSÍM O RADU“
Důvod: Oprava nadpisu (s ohledem na pravidla; přečti si je!) z původního nic neříkajícího „PROSÍM O RADU“
- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: PROSÍM O RADU
Modrá obrazovka jako s chybou nebo přihlašovací ? napiš sestavu...
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
iPhone XS
s nějakou chybou, kterou nestihnu přečíst..sestava je: disk Samsung HD80J, zákl.desku Gigabyte GA-K8N54GMF-9-RH a CPU je AMD Athlon 64 .. 3000+..paměti 512mb
- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkus dát v nouzovém režimu
Start->Ovládací panely->Systém->záložka Upřesnist->Spuštění a zotavení systému->asi uprostřed okénka je Automaticky restartovat tak to odškrtni, ulož a nastartuj do normální režimu, pak sem hoď obrázek nebo popis co se tim tam napsalo za chybu
Start->Ovládací panely->Systém->záložka Upřesnist->Spuštění a zotavení systému->asi uprostřed okénka je Automaticky restartovat tak to odškrtni, ulož a nastartuj do normální režimu, pak sem hoď obrázek nebo popis co se tim tam napsalo za chybu
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
iPhone XS
iPhone XS
jj jdu na to..hned dám vědět..
takže píše to "byly zjisteny potize a system windows byl ukoncen, aby nedoslo k poskozeni pocitace.Pokud je to poprve co vidite tuto obrazovku s chybou zastaveni pocatice, restartujte pocitac a pokud se obrazovka objevi znovu, pokracujte temito kroky:Zkontrolujte, zda mate k dispozici dostatek mista na disku.Pokud je v koncove zprave urcen ovladac, ovladac zakazte nebo se obratte na dodavatele ovladace a vyzadejte si jeho poslendi verzi.Zkuste zmenit videoadaptery. Obratte se na vaseho dodavatele hardwaru a vyzadejte si posledni verzi systemu BIOS.pametove moznosti systemu bios, napr.pouziti mezipameti nebo stinovani.pokud potrebujete pro odebrani nebo vypnuti soucastipouzit nouzovy rezim, restartujte pc.po stisknuti F8 vyberte upresneni moznosti spousteni a pote vyberte polozku nouzovy rezim.Technicek informace:
STOP:0x0000007E
STOP:0x0000007E
To se mi taky stávalo, ale u mě to bylo povytáhlím kabelem a blbě naistalovanejma winama.
Nebylo by moudré pobízet ďábla k pokloně.
tak nic takového to není..a winy jsem dělal už tak 10x jak visty, tak xp-cka (home, profiky)..k sakru..zkusim jeste bios aktualizovat..vazne uz nvm..
pr1m4s:Pokud máš tento PC nový a instaluješ na něj Windows poprvé, tak se zřejmě bude jednat o nějakou závadu na HW. Pokud disk před instalací formátuješ na NTFS, nemyslím tím rychle a po kontrole žádný problém, tak by disk měl být OK. Jinak je možné, že máš špatnou, nekompatibilní operační paměť, tak jí zkus vyměnit.
chlape zkusím..vážně už nevím..nejedná se o nové PC..předtím jelo bez problémů, ale už poněkud pomalu chtělo to už formát po dvouletém používání..myslíš, že RAM je KO??já nevím..fakt už..
Pokud před instalací kontroluješ povrch disku a žádná hláška, tak se zřejmě bude jednat o RAM. Nejsem si jistý, ale můžeš to zkusit. Případně nainstalovat jiný Windows, např. 7..a uvidíš zda byl problém v tom či ne.
zkousel jsem vice systemu..a porad nic..RAM to podle me nebude, protoze PC normal jede po instalaci..jen jej nesmim vypnout ci restartovat..to by nejelo vubec, kdyby to bylo ram....
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2211
-
od Villentretenmerth
Zobrazit poslední příspěvek
10 led 2025 19:53