Dobrý den , takhle se mi zobrazují obrázky ,fotky a ikony v celém PC (viz obr.) a AVG našlo toto a nemůžu to najít ani nevím jestli to má na to vliv . A to sem byl před týdnem na reinstal. Windows . Mám Vista ultimate. Prosím pomozte .Díky
No tak to je patrně tím, že již nemáš nainstalován svůj prohlížeč obrázků. Zkus si nainstalovat třebas Irfanview(jakýkoliv prohlížeč obrázků)a budeš mít vše zobrazené.
AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730
Zdravím
na začátek jsem na linux totální lama. Ale potřeboval bych udělat kompletní image disku sdb pomocí příkazu DD a netuším co tam mám špatně můžete mi prosím někd pomoci. Ubuntu 20.04 Snímek obrazovky pořízený 2024-12-13 19-19-04.png
Děkuji...
Poslední příspěvek
Díky nějaké úplné základy znám třeba o tom root přístupu vím i že se chová systém jako složky. Vlastně jsem při jednom z prvních pokusů i přemazal systém kopií toh disku který jsem chtěl zálohovat. Nevadí jediný důvod proč jsem si nainstaloval linux...
Prosím, pomohl by mi někdo z vás vyřešit problémy v síti na obrázku.
1.Proč nemůže PC1 komunikovat s PC2?
2.Proč nemůže PC1 komunikovat s PC0?
3.Proč nemůže PC0 zobrazit webovou stránku www.web.cz na stejnojmenném serveru.