Takze problem je takovej ze mi zamrza PC pri hrani NFS prostreet. Deje se to nepravidelne, klidne muzu hrat treba tri hodiny, nekdy je to behem 10 minut. Zvuk zustane hrat, ale obraz se sekne. Jako by se rozmaze a neni nic videt, napriklad prostredek je bilej a po stranach se obejvuji zbytky tachometru, cas a tak podobne....
Bohuzel pocitac nereaguje na zadne klavesy, takze do windows se nedostanu a musim dat reset..... Treba se zobrazi windows lista, ale to je tak vsechno.
A ted, mi poradte co by to mohlo byt....Jeste vam napisu vycet toho co sem delal.....
Ovladacu jsem zkusil spoustu, jak puvodni, tak z netu. Bios karty je aktualni....
Dela to na standartnich frekvencich, na OC i podtaktovane.......
Teplota karty je vynikajici, pri Burnu nejde prez 60.
Sestava:
Intel CoreDuo 8400 3Ghz
MSI P45 Neo2
4GB Ram Patriot Viper 1066Mhz 5-5-5-15
Procesor je taktovanej na 3,6Ghz pri FSB 400. Dela to i na zakladnich frekvencich tj. 3Ghz pri 333FSB.
Chlazeni bedny, max teplota na desce 29, disky maximalne 45.
Chlazeni CPU tez vynikajici pri Burnu nejde prez 50.
Zkouseno OOCT, Prime, Orhos, vzdy uspesne.
Pameti testovany MemTest, Goldmemory, uspesne.
GK karta testovana VideoCardStability test, Funmark, 3dmark, vzdy uspesne.
Problem je v tom, ze mi GK blbla a hazela chyby ve vindowsu, poklesl Frame a vse se zacalo tak divne cukat, hazelo to chyby hardwaru,zasekavala se pri testovacich programech na GK, tak jsem ji zaslal na reklamaci, prisla opravena. Prestalo to hazet chyby o hardwaru o nekonecne smycce a podobne, prestalo se to trhat, beha to krasne, ale v tom NFS se to zasekava porad.........
Gigabyte 8800GT +Zalman VF1000 NX88T512-HP
Zdroj CoolerMaster Real Power M620 Modular PSU, ATX V2.3, 620W,
A ted mi prosim POMOZTE!!!!!!!!