Dreamfall
Dreamfall
Tak sem si koupil originalní hru Dreamfall The longest journey... V příloze je vidět co se mi děje při instalaci. byl jsem to reklamovat - na jejich počítači je hra funkční. Zkoušel jsem vyčistit registr a restartovat počítač ale nepomohlo. Nějaký nápad v čem může být chyba?
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Dreamfall
Zkus to nainstalovat v nouzovym režimu.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
ted momentalně kopiruju obsah dvd na lokalni disk a pak to zkusim instalovat z toho...ale to nevim jestli pomuze.. pak zkusim kdyztak ten nouzovy režim..
nejde to... nejspis to nepujde vyresit. vypada to ze to moje mechanika proste neprecte
zbytecne vyhozeny prachy sakra

- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ani v tom nouzovym režimu? Kdyžtak to zkus nainstalovat jinde a pak si zkopírovat to nainstalovaný a jenom si to pak dát do svýho kompu.
A nebo eště další možnost je si to někde stáhnout.V tvym případě to trestný nebude, když máš originál.
A nebo eště další možnost je si to někde stáhnout.V tvym případě to trestný nebude, když máš originál.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
co jineho mi zbyva. ale tak dik
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Co si udělat obraz disku (třeba .iso) na jinym Pc, když ti to zřejmě Tvá mechanika nechce správně načíst a pak si tento obraz zkopčit k sobě do kompu a spustit ho např. pomocí Daemonu. Nic jinýho mě totiž nenapadá a nerad bych tě hned hnal do stahování nelegální kopie, i když třeba ti nic jinýho nezbude.. 

Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..