USB: myš je OK, ale např, flash je „neznámé zařízení“* Vyřešeno
USB: myš je OK, ale např, flash je „neznámé zařízení“* Vyřešeno
Dobry den. Potreboval bych pomoc. Mam tuto zakladni desku: GIGABYTE M55S-S3 . A mam problem s USB. Kdyz tam dam mys tak funguje, ale kdyz tam dam treba flash disk nebo gamepad tak mi to pise nezname zarizeni. Ovladace mam nainstalovany. Proste mi tam jde jenom mys. Dokazete poradit? Dekuji predem za pomoc.
Naposledy upravil(a) Myloš dne 20 čer 2009 09:43, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu (s ohledem na pravidla fóra) z původního takřka nicneříkajícího „Problem s USB“. Slovo „Problem“ nepopisuje podstatu problému, vlastně vůbec nic nesděluje.
Důvod: Oprava nadpisu (s ohledem na pravidla fóra) z původního takřka nicneříkajícího „Problem s USB“. Slovo „Problem“ nepopisuje podstatu problému, vlastně vůbec nic nesděluje.
Re: Problem s USB
Pokud ani v jednom z 10 USB vám to nefunguje doporučoval bych stahnout z jejich stránek driver na základní desku (třeba tam mají novější verzi než máte vy). Ten driver najdete snadno. Kdyby ani to nepomohlo napište zkusíme to pořešit jinak.
Učený z nebe NESPAD, ale blbce jako by házeli
A vo tom to je!
A vo tom to je!
Re: USB: myš je OK, ale např, flash je „neznámé zařízení“*
Nikde nemuzu najit ovladace. Nepomohl bys te mi?
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Co máš za systém?
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Toto mně osobně nepomohlo. Tobě možná...?
Pak jsem ještě někde našel, aby se něco odinstalovalo, ze stránek Microsoftu stáhlo nové a nainstalovalo. Bohužel si již zaboha nevzpomenu co. Nicméně ani to mi nepomohlo, takže jistě chápeš, proč si to nepamatuji. Co pomohlo zcela na 100%, bylo odpojení bezdrátového přijímače klávesnice a myši s USB Hubem (vše v jednom) a návrat ke kabelovým periferiím. Od té doby se připojují všechny flashky rozpoznané.

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
windows xp sp2. Zkousel jsem flashku od kingston a cela se rozpalila
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
To je divné, ohřát se jistě může ale aby se rozpálila, to se mi nelíbí. Zkontroluj napětí zdroje, třeba Everestem, (btw značka?) zkus odebrat ve správci zařízení ovladače USB a restartuj PC. Ovladače jako takové neseženeš, XP SP2 má svoje univerzální.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 11
- 5614
-
od draxxx
Zobrazit poslední příspěvek
10 kvě 2025 18:02
-
-
iOS 18 - icloud lock i pro koponenty v zarizeni
od petr22 » 17 zář 2024 08:38 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 3
- 3086
-
od petr22
17 zář 2024 21:21
-
-
-
Externí bluetooth nenajde žádné zařízení Příloha(y)
od Mates2004CZ » 15 zář 2024 17:51 » v Problémy s hardwarem - 4
- 3225
-
od petr22
16 zář 2024 16:22
-
-
- 4
- 3387
-
od Dolpi