Nejde zformátovat disk
Nejde zformátovat disk
Dobrý den, chtěla jsem zformátovat hdd a nahrát nové WIN, protože mám zřejmě v PC virus - nejdou spouštět žádné programy kromě texťáků. Do BIOSu se dostanu pouze tak, že musím resetnou základní desku a pak když nastavím bootování CDROM, uložím a restartuje se to i s vloženým CD WIN v mechanice, stejně naběhnou WIN. Vůbec nechápu, v čem je problém.
Re: Nejde zformátovat disk
Vítej na fóru.
Jestliže máš originální instalační CD a v BIOSu nastavíš boot z CD, měl by tě instalační program vyzvat ke stisku klávesy a poté se rozběhnout.
Jestliže máš originální instalační CD a v BIOSu nastavíš boot z CD, měl by tě instalační program vyzvat ke stisku klávesy a poté se rozběhnout.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Mám originální CD, ale i když jsem v BIOSu nastavila boo z CD, tak se nic nedělo a normálně pořád nabíhal WIN. Navíc, do BIOSu jsem se nemohla normálně vůbec dostat, pokaždé jsem musela přes jumper resetovat základní desku. Instalační CD s WIN se sice otevřelo, ale nerozběhlo. Pak mě napadlo, že když nejdou spouštět žádné programy, tak budou zřejmě virem napadeny autoruny a tím pádem se nerozběhne ani to CD. Takže jsem udělala radikální řez - koupila nový HDD a ten starý nechala zkontrolovat a jak jsem předpokládala, byl virem prostě "spálený". Takže se problém nakonec vyřešil, i když do BIOSu se stále nemůžu dostat přes žádnou klávesu a to jsem pro jistotu ještě pořídila novou baterku. Tak nevím....
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
HDD nemůže být viry spálený. To jsi slyšela od koho?
Zbytečně vyhozený peníze za nový hdd, zbytečně trávený čas s přeinstalováním Windows. Příště se obrať na toto fórum a to přímo do sekce HijackThis. Kluci ti pomohou počítač odvirovat. Odvirovat takový počítač je otázka hodinky.

Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
No, nejsem takový odborník, jako vy tady na fóru, takže jsem se šla radit k odborníkům do firmy, která se zabývá PC. Pokud mi tito lidé řeknou nějakou informaci, tak ji prezentuju a přirozeně jí věřím. A pokud si s hdd neporadili ani oni, nevěřím, že prostřednictvím nějakého fóra by se to povedlo. A pro Vaši informaci - nejprve tam s mým hdd kouzlil téměř hodinu, a pak jsme se rozhodli pro nový hdd. A co se týká spálení - určitě jsem nemyslela spálení fyzické, ale jde přenesené označení stavu hdd.
Tak díky odborníci za opožděnou radu - po bitvě každý generál. A pak - když už takové "odborné" fórum provozujete, snažte se aspoň neurážet a nevysmívat se lidem, kteří nejsou v tomto tak kovaní, jak vy ze sebe děláte.
Tak díky odborníci za opožděnou radu - po bitvě každý generál. A pak - když už takové "odborné" fórum provozujete, snažte se aspoň neurážet a nevysmívat se lidem, kteří nejsou v tomto tak kovaní, jak vy ze sebe děláte.
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nikdo tě neuráží ani se ti nevysmívá. Tvůj problém se zde začal řešit ten samý den. Nechápu tedy, proč si včas nereagovala a problém řešila tak jak jsi ho řešila... Takže žádná opožděná reakce z naší strany!
Je smůla, že nemáš špetku trpělivosti a obrátíš se na servis, který evidentně neumí řešit zavirované počítače. Další věc ohledně tohoto fóra - zde jsou lidi, kteří radí naprosto bezplatně ve svém volném čase, proto nemůžeš očekávat okamžitou a přesnou radu. Je to hodně o komunikaci a přesných informacích.
Je smůla, že nemáš špetku trpělivosti a obrátíš se na servis, který evidentně neumí řešit zavirované počítače. Další věc ohledně tohoto fóra - zde jsou lidi, kteří radí naprosto bezplatně ve svém volném čase, proto nemůžeš očekávat okamžitou a přesnou radu. Je to hodně o komunikaci a přesných informacích.
Nejlepší hra je Excel!
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Kesey:Nevšiml jsem si,že by se tu kdokoli vysmíval.Ten smajlík u
mike007patřil tomu servisu.
A pokud se opět nemůžeš dostat do biosu nebyl náhodou problém spíš s deskou než HDD?
mike007patřil tomu servisu.
A pokud se opět nemůžeš dostat do biosu nebyl náhodou problém spíš s deskou než HDD?
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Ta mechanika musí být v BIOSu nastavena jako první a musí být bootovatelná, SATA myslím nejsou ...
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Owner:ejbl jasně píše .že v biosu byl a nastavil a ,že formátoval už Xkrát.takže nevidím důvod jak mu pomůže rada jak se dostat do biosu.
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 3039
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
18 lis 2024 12:22