VIdea

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...). Témata z této sekce se NEZOBRAZUJÍ v TOPxx na hlavní straně fóra.

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Uživatelský avatar
Baca
nováček
Příspěvky: 32
Registrován: únor 06
Bydliště: Osek
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Offline

VIdea

Příspěvekod Baca » 26 bře 2006 12:57

Mám problém s otevřením videí na internetu, když chci otevřít jakékoliv, sice to stáhnu, ale neotevřu, a přitom některá videa otevírám naprosto normálně. Záleží to na typu toho souboru? Nebo potřebuji nějaký univerzální program? Díky moc. :idea:

Reklama
Uživatelský avatar
mmmartin
Moderátor
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Příspěvky: 9497
Registrován: srpen 04
Bydliště: Praha
Pohlaví: Muž
Stav:
Offline

Příspěvekod mmmartin » 26 bře 2006 15:02

To, zda video přehraješ nebo nepřehraješ, samozřejmě závisí na typu (příponě) videa a na tom, jaký přehrávač používáš. Prakticky všechny bežně se vyskytující typy lze přehrát např ve VMP nebo v BS Playeru, výjimku tvoří soubory realvideo (přípona rm, rmn, ram), na které potřebuješ Real Player, a sobory Quick Time (přípona mov), na které potřebuješ Quick Time Player. Vše volně ke stažení na domovských stránkách jednotlivých přehrávačů.
A tak trochu nerozumím tvému sdělení, že když chci otevřít jakékoliv, sice to stáhnu, ale neotevřu, a přitom některá videa otevírám naprosto normálně.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti