ICQ - nejde se přihlásit, blokace?
ICQ - nejde se přihlásit, blokace?
Od včerejška se nemůžu přihlásit na ICQ, ať jsem kdekoliv. Doma, ve škole u kamarádky, nikde..Když zapnu normálně ICQ, píše to došlo k chybě, opakujte akci později, přes ICQ2go - byli jste omezeni, přes QIP - This account temporarily blocked. Nevím co se stalo a proč to nejde :( Heslo jsem neměnila, nic. Proč se to stalo ? A jak znovu můžu používat mé staré dobré ICQ číslo se spousty kontaktů? Nechci o to přijít a dost mě to štve, poraďte prosím.
Re: ICQ - nejde se přihlásit, blokace?
Zdravím.. mám ten samej problém.. už si to nějak vyřešila..? prosím poraď.. napiš mi na mail.. ladik123@seznam.cz diky
- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Vítám Vás na pc-help.cz
Ale potěšivou zprávu pro Vás nemám :(
Už jsem to tu řešil. Jeden ruský týpek se nudil tak vytvořil počítačovýho "brouka", kterej vleze do disku a změní všechny vaše hodnoty u ICQ(věk, bydliště, ale i heslo). O ICQ účet už přišlo miliony lidí. Jednou jsem našel stránku, kde zadáte mail + vaše ICQ číslo a změní vám to heslo. Pokud si mail nepamatujete tak máte smůlu - pokud ani toto nepomůže - napiště přímo programátorovi (z ruska) kterej má všechna hesla uložená. Četl jsem pár případů, kterým hesla zaslal. Ale musíte mít v počítači ruské kódování nebo co to je (azbuka?
) a nejdůležitější je znalost ruštiny. ICQ na toho týpka jsem hledal docela dlouho, ale vážne si ho nepamatuji.
Myslím, že bude nejlepší založení nového účtu. Nedoporučuje se používat ICQ 6.5 - je to magnet na tyto brouky. Zkuste například QIP a jiné klienty.
Ale potěšivou zprávu pro Vás nemám :(
Už jsem to tu řešil. Jeden ruský týpek se nudil tak vytvořil počítačovýho "brouka", kterej vleze do disku a změní všechny vaše hodnoty u ICQ(věk, bydliště, ale i heslo). O ICQ účet už přišlo miliony lidí. Jednou jsem našel stránku, kde zadáte mail + vaše ICQ číslo a změní vám to heslo. Pokud si mail nepamatujete tak máte smůlu - pokud ani toto nepomůže - napiště přímo programátorovi (z ruska) kterej má všechna hesla uložená. Četl jsem pár případů, kterým hesla zaslal. Ale musíte mít v počítači ruské kódování nebo co to je (azbuka?

Myslím, že bude nejlepší založení nového účtu. Nedoporučuje se používat ICQ 6.5 - je to magnet na tyto brouky. Zkuste například QIP a jiné klienty.
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Vyčkejte... nic jinýho vám nezbývá... možná AOL brojí zase nějak efektivněji proti alternativním ICQ klientům /to se mi nezdá/ ... nebo se jedná o shodnou chybu.. ale čert ví jakou...
Hlavně pokud to hlásí nějakou chybu, tak zbytečně nepanikařte a nepokoušejte se co půl minuty připojovat...
Taky v tom může mít server bordel, nic a nikdo není neomylný...
To Stene : myslím, že kdyby šlo o problém hesla, tak by to icq klient ukázal jako "záměna hesla" nebo "špatné heslo".
S tímto šmejdem sem měl taky co dočinění... záměrně
Hlavně pokud to hlásí nějakou chybu, tak zbytečně nepanikařte a nepokoušejte se co půl minuty připojovat...
Taky v tom může mít server bordel, nic a nikdo není neomylný...
To Stene : myslím, že kdyby šlo o problém hesla, tak by to icq klient ukázal jako "záměna hesla" nebo "špatné heslo".
S tímto šmejdem sem měl taky co dočinění... záměrně

- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
U mě žádné dopadky zbrojení nebyly.
Maxilmálně se nemohl jednou připojit v posledním měsíci díky update Trillianu Astry z 4.0 na 4.1, ale to se nepočítá jako chyba ICQ.
Maxilmálně se nemohl jednou připojit v posledním měsíci díky update Trillianu Astry z 4.0 na 4.1, ale to se nepočítá jako chyba ICQ.
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Jo.. sem si surfoval a najednou koukám, že někde řádí icq vir ...
Na jednom fóru byl na něj i odkaz, tak sem byl zvědavej a stáhl si balíček smajlíků s tím "virem".
Fungoval
Na jednom fóru byl na něj i odkaz, tak sem byl zvědavej a stáhl si balíček smajlíků s tím "virem".
Fungoval

- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Owner : u mě taky vše OK
- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:

Jn, smajlíci fuj
já bych to icq nutně potřeboval zprovoznit... a to nepomuže ani změna hesla bo něco takovího..? a jak si říkal o ty stránce kde zadám icq učet a mail..? pls pls poraď
- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
ANo, stránka icq ale nepamatuji si ji. Zkusím pohledat.
Asi tím nikoho nepotěším,ale měl jsem s tím taky zkušenost.Ze dne na den se icq zablokovalo.Nepomohlo nic-nezbylo nic jiného než si založit nové.Momentálně když se moje sestra přihlásí na její icq tak na tom mojem starém zablokovaném jako kdyby někdo byl online.. třeba celý den, pak se vypne a pak znova.. někdy z něho chodí nějaké znaky + odkazy na ruské stránky.Ale přihlásit na něho se mi už nikdy nepovedlo :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 1296
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
07 led 2025 14:15