VOB na avi, jak? Vyřešeno

...

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Lordqaa
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

VOB na avi, jak?  Vyřešeno

Příspěvekod Lordqaa » 04 říj 2009 16:44

omlouvám se, já vím, takových fórů je hodně, jenže, já jsem jaksi retarovaná a nerozumím všemu, co tady ti zkušení týpci mluví..
Já s kámošem máme kameru, ona nahrává na DVD (takové ty malé- 8cm)
Nahrajeme si pěkně potřebné záběry do našeho mini seriálu. Něco zmáčkneme, aby se to finillizovalo (nebo jak se to píše) počkáme nějaký ten čas, a potom si to přetáhneme to počítače.
A nastává problém, je tam několik souborů s příponami IFO, BUP a VOB.
To by ještě šlo, jenže já ty záběry potřebuju sestříhat a potom vložit na youtube! Jak mám kurňa sestříhat VOB? Vždyť to nejde! no tak jsem přemýšlela, že to převedu na nějaký jiný formát... samozřejmě, všechny programi, co jsem vyzkoušela mi moje záběry odělily od hudby a ještě zrychlily obraz (možná chyba přehrávače GOM player), no fakt poděl....
Nevíte někdo, jak? Na to?

Reklama
peacoq

Re: VOB na avi, jak?

Příspěvekod peacoq » 04 říj 2009 16:58

GOM player za to nemuze, muze mit problem s prehranim typu souboru, to je ta koncovka, napr. DivX mu dela problem, nekdy i .mov, ...ale nikoli ve smyslu co se ptas.
VOB prevest na AVI je mozne, ... Auto Gnordian Knot: http://www.autogk.me.uk/ Tam vyberes vstupni soubor Video_TS, a zadas vystupni format avi, pripadne jiny.
Pripadne velmi rozsireny pro ruzne konvertovani je Super Video Converter: http://www.erightsoft.com/home.html

Lordqaa
nováček
Stav:

Příspěvekod Lordqaa » 04 říj 2009 17:29

no, já jsem si stáhla ten program ještě před tím, potom jsem dam dala, ten VOB, jak se mi to má uložit, a cosi jsem zmáčkla, aby to začalo pracovat... následně se mi otevřel VirtualDubMod (přemýšlí, kde ho vzala, ale asi to bylo s tím programem) a teď se mi něco ukládá, už dobrou půl hodinu... jsem celkem zvědavá, co z toho vyleze.
Díky za příspěvek :)

peacoq

Příspěvekod peacoq » 04 říj 2009 17:38

:unsure: Virtual Dug je jiny program, takze sam od sebe by se ti do PC nedostal (ani stazenim neceho jineho), a musela jsi si ho instalovat.
Co toho vyleze (?), to je vzdy zahada, a casto vyleze i neco bez zvuku a nebos posunutym zvukem (ne vzdy se prevod formatu podari, ale s tim se pocita jedna, ze je to zdarma a take se behem konvertovanai muzou vyskytnou male chyby na samotne/puvodnim konvertovanem souboru).
Ja mam odzkouseny AG knot, a obecne hodne rozsireny je onen druhy zmineny, Super Video Converter, ktery ma sirsi vyuziti.

Lordqaa
nováček
Stav:

Příspěvekod Lordqaa » 04 říj 2009 20:29

díky za tvz. mrhání časem, kámoš už našel nějaký prográmek, takže to nechám na něm :)

Zpět na “Vše ostatní (hw)”