potíže se zobrazením Vyřešeno
potíže se zobrazením
Mám problém,nainstaloval jsem si hru Wolfenstein2, vše proběhlo v pořádku. Když hru spusím objeví se hláška: Out of range H: 72,1 K V: 72,0 . Přitom jde slyšet že se hra normálně v pohodě spustí. Ale celou obrazovku překrývá černo a ta hláška. Neví někdo co s tím? Mám klasický CRT monitor a grafiku NVidia 8800GT, ale nikde jinde to problémy nedělá.
- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: potíže se zobrazením
Zkoušel si googlit tu hlášku co ti hra vyhazuje? Co to přesně píše? Běžela ti hra před tím v pohodě?
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Mimo rozsah. Co je to za monitor? Vypadá to že nezvládá rozlišení či frekvenci.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Píše jen to co už jsem napsal,hru jsem zrovna instaloval a dělá to od začátku.
Monitor je to klasický crt 17 palců, rozlišení a frekvenci mám pořád stejnou. Ostatní nejnovější hry si v pohodě zahraju.
Monitor je to klasický crt 17 palců, rozlišení a frekvenci mám pořád stejnou. Ostatní nejnovější hry si v pohodě zahraju.
Spustit hru v safe módu a vybrat jiné rozlišení ... 

bezva, ale jak?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nespouštěj hru a v systému klikem pravého myšítka na volné ploše obrazovky - vyber Vlastnosti a pak záložku Nastavení a zde zvol jiné rozlišení a případně i jinou obnovovací frekvenci monitoru.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
tohle nepomáhá,zkoušel jsem to a nic
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Vypadá to, že ve hře je nastavené rozlišení a obnovovací frekvence, kterou monitor nezvládá. Měl jsi už hru nainstalovanou a hrál jsi ji někdy před tímto problémem?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
nehrál,zrovna jsem ji instaloval a udělalo to hned při prvním spuštění, na pozadí jde slyšet že se spustí, ale bez obrazu nemůžu nic měnit když nevidím menu hry, tohle dělá jen v singlu, když spustím multiplayer hra v pohodě naběhne a nastavení je stejné jaké mám použité u monitoru
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
V tom případě je chyba v Single, nebo options nastavené na rozlišení a obnovovací frekvenci, kterou monitor nezvládá. To jsem však již uvedl před tím.
Re: potíže se zobrazením Vyřešeno
jenže jak mám změnit rozlišení ve hře když nic nevidím 

Zpět na “Problémy s hardwarem”